Радина Думанян - най-добрата на джага

Радина Думанян - най-добрата на джага | StandartNews.com

Заснемането на първия български лекарски сериал "Откраднат живот" приближава финалната права. Това разкриха от кухнята на филмовата поредица по Нова. С 48-те си епизода продукцията стана с най-дългия първи сезон у нас. В началото снимките продължават по 14 часа, а за целта са били впрягани 2 екипа. Сега обаче положението е по-спокойно и актьорите работят не повече от 10 часа. Това разнообразява и почивките им. В стаята за отмора, където звездите си правят кафе или дремват за кратко, има и джага. Най-запалени по играта са Александър Алексиев и Димо Алексиев. Овациите обаче най-често печели младата актриса Радина Думанян, която се представя повече от достойно на мини футбол.

Когато пък имат свободно време, актьорите тичат през задния вход на болницата "Свети Кирил", която служи за декор, за да се попекат на... покрива й. За да стигнат до върха на сградата, те се изкачват по мобилна стълба. Там Алек най-често прави физическите си упражнения, за да се поддържа във форма.

Макар че работата по сериала е изтощителна за екипа, актьорите споделят, че се чувстват като голямо семейство. Често може да се види как в кратките си почивки си помагат един на друг. Дават си съвети как да научат репликите по-бързо и как да изиграят ролите си. Не се чувстват като конкуренти, а като приятели.

Никой от екипа не издава дали ще има втори сезон на сериала. Може би защото не се знае какво ще се случи до края на настоящата поредица. "Откраднат живот" се върти по "Нова телевизия" от вторник до четвъртък от 20 часа вечерта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай