Пускат по-евтини билети за "Властелина"

Пускат по-евтини билети за "Властелина" | StandartNews.com

Международният ден на отстъпките, Black friday, по традиция ще бъде отбелязан и в България на 27 ноември. Заради така наречения Черен петък организаторите от P&P Events и БНР обявиха, че в този ден всички билети за грандиозното шоу "Властелинът на пръстените с музика на живо" ще са с 20 процента отстъпка. Броят им ще бъде ограничен, а хубави места на извънредни цени ще могат да бъдат намерени в билетен център НДК, бензиностанции OMV, касите на EasyPay, касите на "Арена Армеец" и онлайн на Eventim.bg.

Междувременно самият Хауърд Шор е изявил желание да присъства на подготовката за шоуто. Композиторът и създател на проекта иска лично да се увери, че всеки специфичен инструмент е настроен правилно и музиката в "Арена Аремеец" ще звучи както в оригинала.

Заедно с Хауърд Шор у нас ще пристигнат диригентът Давид Райц и продуцентът на "Lord of the Rings in Concert" Джефри Марковиц, придружени от част от екипа, работил по записите на музиката за трилогията "Властелинът на пръстените".
След като преди седмица пристигнаха нотите за филм концерта, в България се очаква и част от оригиналните инструменти, използвани в продукцията. Първият от тях е вече у нас - хардфингеле: уникална норвежка разновидност на цигулката с 8 струни, благодарение на която се постига специфичният звук в темата за Рохан.

За милионите фенове по света филмът, макар и гледан десетки пъти, никога не може да омръзне. Нито музиката. За разлика от киното в зала или вкъщи на 19 декември в "Арена Армеец" българската публика не просто ще слуша, а ще чуе, и не просто ще гледа, а ще изживее емоцията "Lord of the Rings in Concert: ДВЕТЕ КУЛИ".

Билети на цени от 60 до 120 лева могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg, а само този петък, на 27 ноември, в рамките на BLACK Friday, билетите ще са с цени от 48 до 96 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай