Професор създава елитен боец

Професор създава елитен боец  | StandartNews.com

Героят в "Хитмен: Агент 47" е перфектна машина за убиване

Героят в лентата "Хитмен: Агент 47" е елитен боец, генетично програмиран да бъде перфектна машина за убиване. Той е познат единствено по последните две цифри от баркода, татуиран на врата му. Агент 47 (Рупърт Френд) е апогеят на десетилетия научни изследвания (и 46 предишни агенти клонинги), надарен е с несравнима сила, бързина, издръжливост и интелигентност. Последната му мишена е мегакорпорация, която планира да отключи тайната на миналото на Агент 47, за да създаде армия от убийци, чиито способности ще надминат дори неговите. Когато се съюзява с млада жена, която вероятно е ключът към начина да победят могъщите им тайни врагове, 47 се изправя пред зашеметяващи разкрития за собствения си произход и се впуска в епична битка със смъртоносен противник. Агент 47 и Катя, която е дъщеря на създателя на програма Агенти, трябва да открият гениалния учен, преди до него да стигне тайна и изключително опасна организация.

Когато се появява за първи път на екрана, Катя е излязла извън системата в търсене на някой, когото едва помни, но който вероятно държи ключа към невероятна тайна от детството й. Хана Уеър, която играе образа, казва: "Катя води номадско съществуване, тя не търси социални контакти или нещо друго, което може да я отклони от целта й. Затова тя не може да пасне към нищо и никой. Но в същото време е много смела и дива. Мога да се идентифицирам с нейната ожесточена решителност."
Когато се свързва с Агент 47, Катя научава, че двамата си приличат повече, отколкото си представя. Той става неин ментор и я учи на много от неговите движения и ходове, като я подлага на крайно трудни изпитания. "Хана не само е зашеметяващо красива, но тя излъчва скрито чувство на уязвимост, която служи много добре за изграждане на образа", казва режисьорът на лентата Александър Бах.

В една история, пълна с тайни и откровения, героят на Закари Куинто, Джон Смит може би крие най-големите. Отначало той сякаш иска да помогне на Катя. Когато се срещат за първи път на метростанция Александерплац в Берлин и той й обещава закрилба от предполагаем нападател.

Но скоро научаваме, че Смит я използва за свои коварни цели. Смит има зъб на 47 и в крайна сметка се превръща в един от най-емблематичните и страховити врагове на Хитман.

Сценаристи на екшъна са Майкъл Финч и Скип Удс, а в останалите роли са Емилио Ривера, Томас Кречман, Кийрън Хайндс, Дан Бакедал и Ролф Канис.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай