Пол Уокър е ченге под прикритие

Пол Уокър е ченге под прикритие | StandartNews.com

"Престъпно предградие" е последният завършен филм на Пол Уокър. В памет на звездата от "Бързи и яростни", който загина при катастрофа, няма да има официална премиера. А средствата от филма ще бъдат дарени за благотворителната му организация. Люк Бесон, съсценарист на лентата, прави англоезичен римейк на футуристичния си екшън "Предградие 13" (2004). Уокър тук е в ролята на ченге под прикритие, което се опитва да разбие криминална група с достъп до неутронна бомба. Партнира му рапърът от "Ву Танг клан" RZA, който играе престъпен бос. Действието е пренесено от Париж в Детройт. В сградите, изоставени покрай икономическата криза, се е нанесъл кримиконтингент, а полицията е изолирала района със защитна стена. Каскадьорът Давид Бел влиза отново в ролята си от френския оригинал.

Режисьор е Камил Деламаре, в останалите роли са Брус Рамзи, Каталина Денис, Карло Рота, Робърт Мейлет, Салваторе Лонгобардо и Аиша Иса.

Съпернички се съюзяват

Камерън Диас е красива и уверена във филма на Ник Касаветис "Отмъщение по женски". Тя по случайност открива, че перфектният й приятел (Николай Костър-Уалдау) всъщност е бракуван и върти още няколко мацки. След като се запознава със съпругата му (Лесли Ман), тя бързо спечелва нейното доверие. Двете изготвят план, за да отмъстят на неверника. Кейт Ъптън, певицата Ники Минаж и Дон Джонсън са в другите главни роли в романтичната комедия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай