Петима влизат в "Черешката на торта"

Петима влизат в "Черешката на торта" | StandartNews.com

Нова порция герои, майстори в кухнята, влизат в петия сезон от "Черешката на тортата" по Нова

Попфолк певецът Милко Калайджиев, актьорите Сашо Дойнов и Ернестина Шинова, ясновидката Николета Йорданова и певицата Прея Осасей ще си ходят на гости и ще се изненадват с кулинарни вълшебства. Петимата ще трябва да сътворят по пет изненади и да изпълнят пет специални мисии. Стартът на шоуто е 1 юни и ще се излъчва всяка делнична вечер от 20 часа.
Милко Калайджиев ще докаже дали ритъмът на готвенето е сходен с този на попфолка. Сашо Дойнов ще запретне ръкави, за да спечели гласовете на своите звездни съперници с готварски умения. Николета Йорданова вероятно ще заложи на ясновидски способности, за да разгадае ястията на другите участници, но дали ще успее да отгатне какви оценки ще получи за своето меню, ще видим скоро. Прея пък ще бъде изправена пред предизвикателството да демонстрира как ще се справи на кулинарната сцена - в този случай сведена до размерите на една кухня.
Оценки отново ще раздава шеф Манчев, който отново ще влезе в любимо си амплоа - на главно действащо лице и съветник в "Черешката на тортата".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай