Обрати в новите "Тронове"

Обрати в новите "Тронове" | StandartNews.com

Актрисата Мейзи Уилямс проговори първа за предстоящия седми сезон

"Нищо не може да ви подготви за сезон 7" - е първата реакция за предстоящата част на най-гледания сериал на всички времена "Игра на тронове". Репликата е на актрисата Мейзи Уилямс, която играе Ария Старк в култовата поредица. Тя е от малцината късметлии, първи прочели новия сценарий. Изглежда, той толкова я е впечатлил, че 19-годишната звезда не можа да се въздържи от коментари. Първата й реакция в социалните мрежи беше: "Нещата стават сериозни", а последвалата: "Задраскайте последното, нищо не може да ви подготви за това."

Друга звезда от шоуто, Кит Харингтън, пък сподели пред "Холивуд рипортър", че все още не е чел сценария. Според него всичко ще стане много мрачно и тягостно, преди да се стигне до щастливия край, ако изобщо има такъв. Харингтън мисли, че в седемте епизода на седми сезон, които ще се появяват догодина през лятото, ще видим истинския сблъсък с армията на мъртвите и белите бродници и ще е доста тежко. Британският актьор смята и че "завръщането на Джон Сноу беше разочарование за него и за феновете". "През цялото време знаех, че ще се върна, но не и дали ще съм се променил, дали няма да съм станал злодей. Затова не знаех какво да очаквам, трудно ми беше да се подготвя", разказва звездата.

Междувременно по агенциите за кастинг бяха разпространени описанията на част от новите герои. Търсят се 20-годишен пазач на порти, градски страж, 40-годишен търговец, красива куртизанка, която ще трябва да се съблече напълно гола, висок, красив, бял благородник с традиционен британски акцент и атлетичен 20-годишен тъмнокож лейтенант.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай