Новите "Истински детективи"

Новите "Истински детективи" | StandartNews.com

Рейчъл Макадамс, Кели Рейли и Тейлър Кич са герои в кримката на HBO

Още три звезди се присъединяват към кастата на култовата кримка на HBO "Истински детективи".

С първия сезон Матю Макконъхи и Уди Харелсън вдигнаха невероятно летвата с блестящата си игра. След като стана ясно, че във втория ще се включат Колин Фарел и Винс Вон, от телевизионния канал обявиха още три имена - Рейчъл Макадамс, Кели Рейли и Тейлър Кич.

Продуцентите залагат на имена, защото знаят, че очакванията са още по-големи. Феновете на сериала се питат дали е възможно изобщо някой да надмине първия сезон и като фабула, и като кинематография, да не говорим за перфектните изпълнения на Уди и Матю.

Персонажът на Вон е престъпникът Франк Сеймън, който е женен за героинята на Рейли - Джордан. Тя е 37-годишна треторазредна актриса и си партнира с Франк и по амбиция и престъпност.
Колин Фарел ще бъде ченгето Рей Велкоро. Снимките на новия сезон са започнали и вероятно ще видят ефир през лятото на 2015-а.

Еркен от"Дила" предложил брак в асансьор

Еркен Петеккая от най-новия сериал "Дила" по "Диема Фемили" призна, че е направил предложение за брак в асансьора и то на втората среща.

В живота е щастливо женен за Дидем и горд татко на Джано. Той споделя, че след раждането на сина му гледа на всичко по съвсем друг начин. Макар да описва брака като "трудно нещо", не крие, че се чувства късметлия. По време на снимките на "Дила" имал проблеми с алкохола и след финала на поредицата се подлага на лечение. През цялото време плътно до него в битката е именно съпругата му. Днес актьорът твърди, че вече е казал "стоп" и е преминал опасния период. Въпреки това обаче продължава да бъде под лекарски контрол. В поредицата на "Диема Фемили" за невъзможната любов Еркен влиза в ролята на Ръза - човека, отговорен за смъртта на съпруга на жената, в която се влюбва.

Интересно предложение за брак получава и екранната му партньорка в сериала - Хатидже Шандил, която е Дила, разкъсвана между чувството на любов и желанието за отмъщение. Красавицата чува думите "Ще се омъжиш ли за мен?" в хотелска стая в Кан, където заедно с приятеля си Бурак Сагьяшляр са отседнали по време на Международния филмов фестивал. Наскоро двамата се сгодиха официално в Истанбул. Любовта между Хатидже и четири години по-младия Бурак се ражда именно на снимачната площадка преди три години - по време на снимките на сериала "Черните планини".

Въпреки че е тръгнала от подиума и има не една титла за красота, 31-годишната днес Хатидже е завършила мениджмънт. В продължение на две години трупа опит в актьорската школа на Айла Алган. Преди участието си в сериала има десет роли, но именно госпожа Дила я прави истински популярна. Специално за своята героиня Хатидже взима уроци по конна езда. И днес, когато има свободно време, признава, че винаги се опитва да язди. Малко по-консервативна е обаче, когато промяната касае външния вид. "Аз съм против актьорът да променя много визията си, освен ако ролята не го изисква", заявява Хатидже.

"Чичо Дядко" е хит сред хлапетата

"Чичо Дядко", "Стивън Вселенски", "Кларънс" и "Over the Garden Wall" са новите заглавия на Сartoon Network, които ще приковат хлапетата пред телевизора.

Чичо Дядко пътува по Земята, за да помага на хората и да променя живота им завинаги. Караваната на Чичо Дядко е и неговият магичен дом на колела. Благодарение на въображението на аниматора Пийт Браунгард сътворените от него герои - Чичо Дядко и приятелите му - винаги спасяват човечеството по най-невероятни начини.

Стивън Вселенски е наполовина човек-наполовина "Кристален камък" и използва магическите сили, които се излъчват от пъпа му. Филмчето е първото предаване на Cartoon Network, създадено от жена - талантливата Ребека Шугър.
Кларънс е сладко, изпълнено с енергия и оптимизъм момче и вижда нещата винаги от хубавата им страна. За него всичко е възхитително. Кларънс има идеално детство, изпълнено с епични замеряния с кал, необичайни падания, трамплинни битки, много шеги и тайна къща на дървото. Каквото и да се случва, нищо не може да сломи Кларънс, а премиерата на сериала е в понеделник, 24 ноември в 16,40 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай