Звездопад във Венеция
Българският филм "Ага" получи голямата награда на фестивала в Сараево


09:35 ч.

23.08.18

1 мин.

0

0

0

Нови прожекции на филми организират в парка на Военна академия

от редактори |

Нови прожекции на филми организират в парка на Военна академия

"Кино в парка" за трета поредна година ще даде възможност на жителите на София да гледат филми на открито в парка на Военната академия, съобщават организаторите на събитието "София филм фест". Между 4 и 8 септември в приятната обстановка на парка ще бъдат показани няколко от най-успешните и награждавани филми за последната година.


В програмата са включени "Квадратът" на Рубен Йостлунд, "Проектът Флорида" на Шон Бейкър, провокативната лента на френския режисьор Франсоа Озон "Другият любовник" и най-новият филм на Вим Вендерс "Потапяне", в който участват Алисия Викандер и Джеймс Макавой.


Основен акцент на програмата е специалната прожекция на новия филм с участието на Кейт Бланшет "Манифест", който ще бъде разпространен по българските кина в края на септември. Режисьор на лентата е Юлиан Роузфелд, а филмът отдава почит на едни от най-големите артистични демонстрации от ХХ век, като се започне от футуризма и дадаизма, мине се през попарта и се стигне до имена като Ларс фон Триер и Джим Джармуш.


"Кино в парка" се организира от "София филм фест" в партньорство със Столичната община и парка на Военната академия. Билетите са на цена от 8 лв. при предварителна продажба и 10 лв. на място един час преди прожекцията.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент