Нова жена в живота на Лео?

Нова жена в живота на Лео? | StandartNews.com

Носителят на Оскар Леонардо ди Каприо беше забелязан със загадъчна жена в Лос Анджелис вчера вечерта, съобщава Дейли Мейл. На снимките се вижда как Лео умело се крие, а жената до него е с тъмни очила. 41-годишният актьор бе видян с красавицата на излизане от ресторант Nobu.

След раздяла си с Кели Рорбах, актьорът беше свързван с голям брой красиви жени, но нито един от слуховете не се потвърди. Сега обаче той наистина засили спекулациите за нова връзка, след като се опита да се скрие от папараците в компанията на привлекателна брюнетка.

Носителят на "Оскар" се раздели с Кели в началото на годината. Двамата не прекараха Нова година заедно, а слуховете се потвърдиха малко по-късно. Те не разкриха причината за раздялата си, но техни близки приятели заявиха, че просто не са имали време един за друг и са взели решението с единодушие.

Според други Лео толкова много харесвал Кели, че я представил на приятелите си като „достойна жена за остатъка от живота му". Злите езици обаче шушукат, че Лео отново се е изплашил от мисълта да остави ергенския живот.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай