Нова поредица разкрива защо се провалят диетите

Нова поредица разкрива защо се провалят диетите | StandartNews.com

Популярният лекар и водещ, д-р Кристиан Йосен, се завръща в ефира на TLC с нова поредица, посветена на отслабването и здравословния начин на живот. В премиерното предаване „Да претеглиш врага" Йесен се бори с причина номер 1 за провала на диетите – мотивацията – като използва нов подход, за да насърчи хора, които системно не успяват да спазват диетите си и да отслабнат.

Всяка седмица двама души с противоположни мнения по горещи теми ще залагат собствени средства, обзалагайки се, че ще свалят повече килограми от противника си. „Да претеглиш врага" започва от 31-ви юли, от 21:00 ч., по TLC, за да покаже на зрителите, че отслабването е възможно, а резултатите могат да бъдат постоянни.

В първия епизод един срещу друг се изправят лекарят от Лондон Хариет срещу Джо, която е веган и екоактивист. Хариет е пристрастена към пазаруването и редовно си взима храна за вкъщи, докато Джо никак не обича да харчи излишни средства за неща, които не са й от първа необходимост.

Ако Хариет изгуби, нейните пари ще отидат за финансирането на обучителен курс за семейството на Джо, който да им помогне да живеят по изцяло екосъобразен начин. Ако Джо изгуби, парите й ще осигурят на Хариет няколко вълнуващи обиколки с кола на пистата Брандс Хеч. Това е малка част от вълнуващите сблъсъци, които очакват зрителите на „Да претеглиш врага".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай