Нов прочит на "Сексът и градът"

Нов прочит на "Сексът и градът" | StandartNews.com

Четири жени търсят любовта в "Наръчник за необвързани"

Филмът "Наръчник за необвързани" е по едноименния роман от 2008-ма на американската писателка, сценарист и режисьор Лиз Тучило, позната от "Сексът и градът". Има правилен начин да си необвързан, има и грешен начин, има и Алис, Робин, Люси, Мег, Том и Дейвид. Ню Йорк е градът, в който вероятно има най-много самотни сърца, търсещи подходящия човек, било то за любовна връзка, просто за секс или за нещо по средата. И някъде между закачливите съобщения и авантюри за една нощ това, което свързва всички свободни електрони, е нуждата да разберат как да бъдат необвързани в свят, изпълнен с постоянно променящи се дефиниции за любовта. Никога не е било толкова забавно да се пъхнеш под завивките на град, който никога не спи.

Няма как лентата на Кристиян Дитер да не напомня на "Сексът и градът", защото все пак става въпрос за 4 жени, търсещи любовта, а междувременно през леглата им минава половин Ню Йорк. Едната претърпява скорошна раздяла със студентската си любов, другата вършее всяка нощ из клубовете и вкарва в леглото си всеки срещнат, третата смята, че всяка жена си е самодостатъчна, а четвъртата е измислила сложна формула, с която да намери любовта на живота си, търсейки я в сайтовете за запознанства. В хода на събитията всяка научава своя урок. Негласно се дават дефиниции на думата "любов", което помага на зрителя да открие себе си по един или друг начин. Животът на съвременната независима жена е показан по начин, който ще ви накара да се замислите и за собственото си битие.

В главните роли са Дакота Джонсън ("50 нюанса сиво"), Алисън Бри, Лесли Ман, Ребъл Уилсън, Джейк Лейси, Андерс Холм, Деймън Уейънс младши, Никълъс Браун, Джейсън Манцукас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай