Нервни кризи във "ВИП брадър"

Сървайвърите Явор и Дамяна се залюбиха на фона на интригите

Нервни кризи във "ВИП брадър" | StandartNews.com

Ива Екимова беше на косъм да разгневи гаджето си Петрозар заради Аръков

Нервните кризи в тв риалитита набират скорост и заплашват да пометат слабохарактерните търсачи на силни усещания, които мечтаят за тлъсти хонорари. В Къщата на Нова така наречените випове гълтат успокоителни за "добър ден". Никой от тях дори не коментира дали илачите са му необходими, или го прави в името на спорта. Някои от мацките обаче с право се оглеждат за валериан, откакто там се появи Людмила Захажаева, майката на Албена Вулева. Скандално жълтата тв водеща изглежда като отличничка от отрядния съвет на фона на родителката си. За разлика от нея Люси раздава правосъдие и скандални обиди за звездите от шоуто и за хора извън него. Заради взривоопасния й характер всички я отбягват - на моменти дори щерка й. Под прицела на дамата от Санкт Петербург първо попадна сексоложката Наталия Кобилкина, след като Жени Калканджиева спомена, че тя е най-популярната рускиня в родното светско общество. "Аз съм - а не тя. Кобилкина не е никаква психоложка и не разбира нищо от секс. Тя е бедно дете от дълбоката провинция, което по чудо е дошло в България и е станало известно, докато говори глупости", изригна Людмила.

В Образцовия дом назрява и нов скандал в триъгълника Жени, Тачо, Линдарева. Бившата любовница не издържа дълго и пак започна с опитите си да се сближи с женения Стефан. Той обаче явно обича съпругата си и се надява да се сдобрят. И като всеки безпомощен мъж, веднага й се оплака от набезите на Линдарева. Сега се очаква Калканджиева да напердаши манекенката си.

Изгонената Ива Екимова също се оказа на ръба на нервна криза. Русата изкусителка не спря да разменя нежности с Иво Аръков, а после се изплаши, че любимият й Петрозар хич няма да е очарован от този факт. И въпреки аргумента "всичко е заради хонорара", Ива побърза да се хвърли на врата на бизнесмена. Призна, че двамата мислят за дете и "работили по въпроса". Всъщност тя отрича проблеми между тях, въпреки трудните периоди през петте им години като гаджета.

Караниците и разцепленията в "Сървайвър: Камбоджа" пък владеят новобранците от племето Нага. Йори Николова и Ваня Джаферович изравниха силите, въпреки че Явор, Надя и Дамяна категорично отказаха да простят предателството и са на нож с тях. Йори и Ваня тайно се надяват довечера да привлекат Надя към своята коалиция, разчитайки на по-балансираното й отношение към двете групи. Явор и Дамяна пък са новата любовна двойка. А Надя е твърде близка с Иван Иванов, футболист номер едно за България за 2013 година. Участниците стават и все по-емоционални. В подобни моменти споделят най-тежките мигове в живота си и как са ги преодолели. Дори Владо Карамазов се просълзява.

Някои от конфликтите продължават и след шоуто.
Мерлина Арнаудова е завела дело за уронване на престижа срещу друг участник от формата. Мерлина твърди, че е била обиждана и малтретирана чрез словесни нападки непрекъснато през 16-дневния си престой на острова. Tя се е страхувала за живота си, защото са й били отправяни закани за убийство. Бизнес дамата е потресена и е наела адвокат.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай