Ненчо не се отделя от гаджето Йоана

Ненчо и Йоана не крият любовта си

Ненчо не се отделя от гаджето Йоана | StandartNews.com

Екипът на "Капките" купонясва до зори

Ненчо Балабанов, човекът, за когото да вземе лице назаем не е никакъв проблем, спечели шоуто "Като две капки вода" по Нова. И чисто свеж автомобил. Актьорът беше безупречен във всяка своя имитация, но Филип Аврамов, който се нареди на второ място, също беше впечатляващ в повечето образи. Затова зрителите се разделиха в коментарите си - едните смятат, че Ненчо е "уникален", а други, че бил побутван от продуцентите от началото, и че Фицата бил истинският победител. На трето място се нареди Азис, който изпълни песен на Цеца Величкович, но приличаше повече на себе си, отколкото на сръбската си колежка.

Ненчо си завоюва върха с "Векът на любовта" на Коцето-Калки. "Благодаря на Господ, на моите родители и, разбира се, на невероятната публика", поклони се той. Филип Аврамов разчувства публиката и тв зрителите като Тодор Колев и "Как ще ги стигнем американците". Криско, който остана четвърти, пробва да се направи на Кърт Кобейн от "Нирвана". И четиримата бяха избрали персонажи, в които да се разкрият най-добре и да са им близки.

Вероятно най-доброто превъплъщение на Джуджи и Нона беше, когато излязоха като Ваня Костова и Драгомир Димитров от "Тоника". И двете пяха добре и от сърце, много усмихнати. Преди тях излязоха Маца и Жана като Ру Пол и Елтън Джон в парчето "Не разбивай сърцето ми".

Наградата "най-слънчев коментар" получи Хилда Казасян, "най-намръщен" си заслужи Фънки. Специалният приз "100 лица" отиде при Криско. За "най-добри преобразявания" в знаменитост от другия пол бяха похвалени Маца за Бруно Марс и Ненчо Балабанов за Меган Трейнър.

Филип Аврамов беше отличен за "най-добро сценично поведение", когато още на първия лайв се превърна в рапъра Сай. Жана и Азис получиха награда "Мис Секси" като Тейлър Суфит и Сабрина Салерно.

Финалът на "Капките" беше на живо и продължи с безкраен купон в "Библиотека". Клубът на Кремена Халваджиян беше препълнен от участници и гости. Ненчо не се отдели от любимата си Йоана, с която вече не крият, че са двойка. Макар много хубавици да го налазваха за снимка, той беше плътно до русокосата си любима и тя също е в кадър на повечето снимки.
Рачков, който цял сезон не се умори да радва с актьорския си талант, най-сетне си даде почивка в обятията на половинката си Мария Игнатова.

Кремена и Маги, заедно със сина им Бебо и съпругата му Алекс Енева, също се веселяха до малките часове.
По време на финала на "Капките" по bTV вървеше концертът на Слави, който събра 17 000 фенове на 25 април в "Арена Армеец". От bTV съобщиха, че шоуто на Трифонов и "Ку-Ку бенд" е гледано от 1 400 000 зрители. Тричасовият спектакъл с най-големите им хитове, събрал близо 50% от всички хора пред телевизионния екран в този часови пояс и постигнал среден рейтинг 20 %. Концертът е привлякъл с 639 000 зрители повече от финала на "Капките", е изводът според данните на bTV.

От Нова контрираха с цифри за периода 9 март-24 май: средно 23,3 % от зрителите в активна възраст (18-49) са гледали техните предавания. "Капките" са грабнали вниманието на 33,9% от аудиторията (18-49) и са допринесли за невероятните 53 % ръст този сезон спрямо миналата пролет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай