Ненчо Балабанов влезе под кожата на Енрике Иглесиас (ВИДЕО)

Ненчо Балабанов влезе под кожата на Енрике Иглесиас (ВИДЕО) | StandartNews.com

Истински мачо бе актьорът Ненчо Балабанов на сцената на "Като две капки вода". Снощи той влезе под кожата на певеца Енрике Иглесиас, изпълнявайки песента му "I can be a hero" и заслужено спечели първото място.

Фънки, който по принцип е доста критичен, направо се разплака от неговото изпълнение. Хилда пък призна, че се е разтопила от чувственото пеене на Балабанов.

Ненчо получи парична награда, която ще отиде за лечението на болна жена от Перник.

Друго атрактивно превъплъщение за вечерта бе на Азис. Чалга фурията за първи път получи задоволителни оценки за своето изпълнение. Той бе поп певицата Sabrina и разкърши крака на сцената под звуците на ретро музиката. Журито го похвали, че това е може би най-доброто от Васил в "Като две капки вода" до момента.

 

Криско отново имаше силно представяне. Той бе Емил Димитров и успя да трогне зрителите с актьорския си талант. Накрая рапърът припомни, че на 30 март се навършват 10 години от смъртта на естрадния певец, с което призова всички в залата да станат на крака, за да му отдадат дължимото.

Нона си е Нона, каза Мая Бежанска след сценичното преобразяване на актрисата в Мадона. Тя изтъкна, че е малко трудно Нона Йотова да се разграничи от образа. Другите членове на журито също споделиха, че песента La Isla Bonita е доста трудно и нещо не им достига.

Междувременно началото на шоуто започна с "Планетата на децата". Мая Бежанска, която бе четвъртия член на журито, успя да изимитира чаровната Крисия, която спечели второ място на "Детската Евровизия". Водещите Зуека и Рачков пък отново показаха какви професионалисти са и колко бързо влизат в образ - този път на пианистите Хасан и Ибрахим, които акомпанират на роял на малката певица от Разград.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай