Моника Белучи блести в новия "Туин Пийкс"

Моника Белучи блести в новия "Туин Пийкс" | StandartNews.com

Дейвид Линч събра култови актьори за легендарното продължение

Макар и на 70, Дейвид Линч е все още с неукротима енергия. Най-задаваният въпрос на 90-те: "Кой уби Лора Палмър", ще бъде подновен с нови епизоди на култовия сериал.

Режисьорът на "Туин Пийкс" обяви актьорите, които ще играят в продължението, и хвърли феновете в еуфория - стълпотворението на звезди в сериала ще е огромно. Една от главните роли ще се играе от красивата Моника Белучи, която ще си партнира с Наоми Уотс. Женското присъствие ще допълват Лора Дърн, Аманда Сайфрид, Сара Пакстън и дъщерята на Клинт Истууд - Франческа.

На малкия екран ще изгрее, макар и далеч по-възрастен, Кайл Маклоклан - любимият актьор на Линч, който навремето се превъплъти в ролята на митичния агент Дейл Купър. Привлечени в екипа са още две суперзвезди - Тим Рот и Дейвид Духовни. "Това е цял Холивуд, събран на едно място", радват се феновете в социалната мрежа.

Рокаджиите Еди Ведър и Трент Резнър също са сред неочакваните звезди, които ще се включат в сагата за убийството на Лора Палмър. Действието ще продължи 25 години след края на събитията, които вълнуваха зрителите на малкия екран преди много години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай