Маврото, Марин Янев и Мария Илиева - гост звезди в "Откраднат живот"

Любовта между героите на Радина Думанян и Алекс Алексиев ще преминава през още препятствия

Маврото, Марин Янев и Мария Илиева - гост звезди в "Откраднат живот" | StandartNews.com

Нови герои, интриги и обрати очакват зрителите в предстоящия втори сезон на „Откраднат живот", който започва на 13 септември по Нова.

"В първите епизоди, които тези дни заснехме, имаше доста изненади за самите нас", разказа Радина Думанян в "Здравей, България". Актрисата, която е в ролята на младия анестезиолог д-р Захариева, се похвали, че в образа й има развитие, което самата тя не е очаквала. Марин Янев, Стефан Мавродиев и Мария Илиева ще са сред специалните гост звезди. Те ще се озоват в зрелищни ситуации. Отредени са роли и за водещите на „Здравей, България" Ани Цолова и Виктор Николаев, но какви точно ще бъдат те, сценаристката Христина Апостолова засега не издава.

„Влизаме в лекарските престилки от ранни зори. Станал съм в пет и половина, а снимките завършват вечерта", споделя Алекс Алексиев, познат като д-р Александър Василев. Васил Банов, който е в ролята на професор Камбуров, с чувство за хумор заявява, че мъдростта и добротата на неговия герой донякъде са литература. Но за да ги пресъздадеш пред камерите, все пак трябва да ги носиш. Основната интрига в новия сезон е дали Алекс и Биляна ще останат заедно. Твърде сложни остават отношенията между доцент Захариев, доктор Стилянова и Виолета Захариева. Кой ще спечели и кой ще изгуби в професията и любовта по време на битката между Алекс и Калин, ще стане ясно в ефира на Нова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай