Луна се подготвя да посрещне премиера

Луна се подготвя да посрещне премиера  | StandartNews.com

На последните елиминации зрителите гласуваха Моника да напусне завинаги Къщата на VIP Brother. Красавицата избра да даде щита на SDI на Ернестина, като по този начин я спасява от предстоящите номинации.

В дейли епизода тази вечер ще видим как Луна трескаво се подготвя да посрещне премиера Бойко Борисов. Цялата организация ще е по етикет – баница, трикольор, химн и Съквартиранти, облечени в най-елегантните си дрехи. Ще направи ли премиера официална визита в най-известната Къща и ще се срещне ли най-накрая с жената, която му поиска ръката, предстои да разберем.

Довечера ще видим и как Кичка отново се оказва в центъра на скандала. Певицата ще поиска за нейната част от седмичния бюджет да бъде поръчана риба. Това ще се окаже поредния удобен случай някои от Съквартирантите да застанат в нападателна позиция към нея. От поръчката на храна, темата отново ще стигне до „Caesars Palace", а обидената певица ще заяви, че не желае повече да остава в Къщата.

Тази вечер ще станем свидетели и на поредния скандал с главно действащо лице Луна. Този път срещу нея ще се изправи Джино. Милионерският син ще бъде силно раздразнен от поредния път, в който единствено ексцентричната певица няма да се включи в чистенето на Къщата. Двамата ще си разменят много обидни квалификации, а как ще завърши тази словесна битка, ще стане ясно тази вечер от 20 часа по Нова.

Актуални новини от предаването следете на сайта на VIP Brother и на официалната Facebook страница.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай