Луиза Григорова снима с актьор от "Мисията невъзможна"

Луиза Григорова снима с актьор от "Мисията невъзможна" | StandartNews.com

Луиза Григорова се срещна на снимачната площадка с холивудската звезда Найджъл Барбър. Красавицата и актьорът от "Мисията невъзможна: Престъпна нация" са главните действащи лица в късометражния филмов мюзикъл "Eat me!". Камерите се завъртяха в НДК, който заедно със сдружение "Щипка" са продуценти на лентата.

"Eat me!" е посветен на свръхконсумацията на продукти и техните отпадъци. Историята е иронична и гротескна - с акцент върху храната и нейния произход. Лентата прави интересни препратки как това, което слагаме в устата си, влияе на начина, по който живеем, обичаме и се отнасяме един към друг. Във филма участват някои от младите ни кинаджии като режисьорката Илина Перянова.

Музиката е на Емелина Горчева, шесткратен носител на различни награди по композиция. Оператор е Александър Крумов, снимал не един роден и чужд филм, сред които "Мила от Марс". Сценограф е небезизвестната Ягама - художник с многопрофилна насоченост и ярък почерк. Зрелището е повлияно от класиките "Кабаре", "Коса", "Чикаго" и "Ах, този джаз".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай