18:00 ч.

15.02.17

3 мин.

0

6

0

Луиза Григорова: Искам да играя жени, не момичета

от Елица Иванова |

Луиза Григорова: Искам да играя жени, не момичета

Хитовият сериал на Нова ще бъде представен в Кан през април


Луиза Григорова е първата от новите звезди в третия сезон на "Откраднат живот". Актрисата влиза в ролята на коремния хирург д-р Вяра Добрева. От седмици тя снима в болница "Свети Кирил", където се заплитат медицинските интриги и чиито декори са издигнати в Бояна. Поредната порция е с логото "Възмездието" - стартът е на 20 февруари от 20 часа по Нова. Тогава зрителите ще видят как д-р Василев прави стъпка назад в битката с д-р Генадиев - защото разбра, че той е биологичният му баща. Йоана Буковска се завръща в суперавтентична форма на побеснялата си героиня Виолета Захариева, която заплашва да продаде бебето на бившия си съпруг и любовницата му. Противоречивите, но изпълнени с емоции отношения между д-р Василев и д-р Генадиев младши най-накрая се избистрят в приятелски. "На моя герой нещо не му е в ред", обяснява Димо Алексиев за своя Генадиев. "Преживява сериозни сътресения, а после се опитва да се върне в старите релси." Димо се оплака от графика на снимките, според който любовните сцени винаги се осъществяват в шест или седем сутринта в неделя. Медицинските термини също му създават лингвистични трудности, но той гледа на тях с чувство за хумор и дори се опитва да убеди продуцентите да направят клипче с гафовете от снимачната площадка.


Героинята на Луиза ще се появи обаче около десети епизод. Продуцентът Евтим Милошев обеща запомняща се сцена за нейния дебют в бяло. "Бяха ми сложили рамка на лигаво момиче след "Стъклен дом", което никак не ми харесваше. "Дървото на живота" беше стъпало в моята кариера, различна стъпка. Надявам се "Откраднат живот" да бъде следващата. Да покажа, че малко съм пораснала, че мога да играя по-сериозна жена", заяви Луиза. Тя се радва, че влиза в образа на лекар, защото медицината винаги я е вълнувала. Когато кандидатства в НАТФИЗ, съставя план Б в случай, че не я приемат - и той е не да се пробва втори път в Театрална академия, като свои колеги, а да атакува медицината. Но нещата в живота понякога се нареждат от само себе си. Днес Луиза има много приятелки лекари, на които им звъни доста по-често, откакто е в ролята на Вяра Добрева. "Подготвям се много сериозно, научавам медицинките термини предварително. В снимачната операционна ни асистира истинска сестра и тя също обяснява най-подробно кой инструмент за какво е и как се държи. Ако вляза в истинска операционна, мога да бъда поне асистент", доволна е от новата си работа Григорова. Но най-много се вълнува за партньора си. Кой е в ролята на новата екранна тръпка на Луиза, засега не се знае, но е ясно, че не е от героите, които познаваме, а съвсем нов персонаж. "Сюжетната линия между нас е вълнуваща. Химията пред камерата е много силна. Понякога заради лош кастинг екранните партньори не се напасват добре. Но тук се получи супер. Дори майка ми много се вълнува и ме моли да й разкажа нещо, но аз отказвам. Нямам търпение да тръгнат епизодите, за да ги обсъждаме", ликува Луиза. Името на героинята й подсказва доста за характера й. Тя е добър и всеотдаен човек. "Бях много притеснена на първия си работен ден, най-вече за това как ще ме приеме екипа, който вече е като семейство. Но всички бяха много мили и топли. Да се присъединя към тях, е страхотен бонус за мен", констатира тя


Мащабите на новия сезон са сериозно увеличени - ще има нови герои, около които ще се заплитат други сюжети, а цялата история ще се разпростре на над 50 епизода. Всеки снимачен ден е по 12 часа, само с един час почивка. Графикът е строг - всяка серия трябва да е готова за три дни. В премиерната седмица ще бъдат излъчени 5 епизода, а след това до края на май зрителите ще гледат по четири. В момента се водят преговори с голяма международна дистрибуторска фирма, която иска да включи "Откраднат живот" в каталога си за телевизионния пазар през април в Кан, който е най-голямото събитие в бранша. "Това не е традиционен телевизонен формат, който предполага бавно развиващи се отношения. Напротив - при нас няма сцена, която да продължава повече от 2,5 минути. Опитваме се да градим пълнокръвни образи, хора, които си имат своята работа, социален статус, но и мечти, амбиции. Ние разказваме ежедневието си, онова, с което се сблъсква всеки един от нас в държавата", обясни и Милошев.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 08:31 · 17.02.2017
Тая ако не е долна наркоманка става за ....
Потребител · 08:15 · 16.02.2017
Не ми се вижда правдоподобно точно тя да играе коремен хирург, ама нека да видим......
Потребител · 07:41 · 16.02.2017
Напротив изкуството е далечна тайна за това момиче, няма смисъл да се мъчи
Потребител · 00:05 · 16.02.2017
простаци нe разбират от изкуство
Потребител · 20:13 · 15.02.2017
Точно и аз това щях да напиша :)
Потребител · 19:33 · 15.02.2017
Ти изобщо не можеш да играеш, не бива да работиш като актриса, огромно недоразумение си, нещо друго си избери
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент