Лора и Стоян отново ще готвят в Нова

Лора и Стоян отново ще готвят в Нова | StandartNews.com

София. Поредната рокада в родния ефир е факт. Лора и Стоян, познати от кулинарното предаване "Бон Апети", се завръщат в Нова. Новината бе потвърдена от телевизията, която уточни, че тандемът ще бъде отново на екран от септември.

След като първият телевизионен дебют на двамата водещи беше именно в ефира на медията, в новия сезон те отново ще доказват кулинарните си способности там, където се чувстват най-уютно, обясняват от Нова тв. И уточняват, че Лора и Стоян ще предлагат на зрителите и ценителите-кулинари истинско пътешествие в света на готвенето.

Зрителите отново ще могат да гледат къде пазаруват двамата кулинари, как приготвят продуктите и кога обичат да експериментират в кухнята.

Новото за предаването е, че ще се излъчва по триадата телевизия, интернет и социални медии. По този начин техните почитатели ще могат да се докоснат до техните рецепти навсякъде, където са.

Припомняме, че "Бон апети" с Лора и Стоян започна да се излъчва по Нова тв и бързо набра популярност сред цените на кулинарията у нас. Там то изкара един сезон, след което се премести в бТВ и измести запазения час на Иван Звездев. Сега отново се връща при конкурентната телевизия, най-вероятно заради по-приемливи условия. Едно е ясно - хората толкова са свикнали с усмихнатите готвачи, че ще ги гледат където и да отидат в родния ефир.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай