Криско обра овациите като Ники Минаж (ВИДЕО)

Криско обра овациите като Ники Минаж (ВИДЕО) | StandartNews.com

„Удивен съм как пя на фона на такова физическо натоварване", не скри възхищението си Магърдич Халваджиян към Филип Аврамов, който направи върховото си изпълнение до този момент в шоуто с образа на Пинк.

Фънки изпровизира прословутия „туърк" танц, за да покаже адмирациите си към страхотното превъплъщение на Криско в Ники Минаж. Образът на провокативната r n'b изпълнителка и хитовото парче "Anakonda" донесоха и победа за българския рапър на вчерашното представление на "Като две капки вода".

Азис се превърна в червенокосата звезда на шоуто Жана Бергендорф, а самата Жана донесе световния рок на сцената с образа на вокала на Guns n'Roses – Аксел Роуз.

„Имам какво да уча технически от нея" призна поп фолк певецът минути преди изпълнението си на „Самурай". Песента се оказа сериозно изпитание за Васко, който призна, че е изненадан от себе си за допуснатите пропуски на сцената.

Маца като Марлене Дитрих и Джуджи като Адриано Челентано спечелиха признанието на Фънки, че са направили най-добрите си представяния за сезона. Чаровната блондинка Нона Йотова пък се превърна в шоколадовата соул изпълнителка Шаде.

Изпълнението на песента на Питбул на Ненчо успя да внесе разногласия между членовете на журито. Хилда Казасян беше във възторг и каза, че Ненчо е като хамелеон и се е справил отлично.

„Смятам, че си 50 пъти по-добър от Питбул", отсъди Маги Халваджиян. Фънки също не скри, че е останал доволен от изпълението на Ненчо и му пожела следващият път да му се падне по-симпатичен образ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай