Красавица става майка под наем

Красавица става майка под наем   | StandartNews.com

"Част от мен", поредната турска семейна сага, започва на 18 февруари по bTV

Поредна турска семейна сага започва от 18 февруари по bTV. "Част от мен" отново предлага драматична патриархална история в духа на досегашните поредици от южната ни съседка, които закотвиха милиони пред екраните. Поредицата, която ще се излъчва всеки делник от 20 часа, разказва за обърканите съдби на две млади жени - Елиф и Дефне и за тяхната борба да имат собствени деца.

Всички членове на семейство Йорухан живеят заедно в Антакиа, град в южна Турция. Те празнуват първия ден от събирането на реколтата от нар, пожелавайки си мир, плодородие и благосъстояние. Радостта е развалена, когато снахата Дефне попада под ударите на фамилната критика заради това, че още не ражда дете. Караман, нейният съпруг, защитава съпругата си, заявявайки ясно, че и двамата не се интересуват от бебета. Въпреки всичко, този ден ще промени живота на семейство Йорухан завинаги.

Дефне иска да има дете и е готова на всичко за това. Тя се консултира със свекърва си Киймет и заедно решават да наемат сурогатна майка, която да износи бебето и да си тръгне след раждането. Заедно убеждават Караман и започват да търсят перфектната кандидатка.

Съдбата ги среща с младото и красиво момиче Елиф, която е принудена да се продаде за булка. Докато майка й се опитва да я предпази, случайно убива нейния съпруг. След трагичния инцидент те бягат в Истанбул, но въпреки всичко майка й е заловена и влиза в затвора. Сега Елиф е сама в големия град с малката си сестричка. Тя няма друг избор освен да приеме да износи бебето на Караман и Дефне, които й обещават в замяна къща и пари. Тя си мисли, че след девет месеца всичко ще приключи и ще започне нов живот заедно с майка си и сестра си.

Въпреки безплодието на Дефне, Киймет взима голямото решение да има внуци. Тя се споразумява с лекар, който ще използва гените на Караман и Елиф и ще запази всичко в тайна. Всички смятат, че Елиф носи бебето на Караман и Дефне, но всъщност тя носи своето собствено.

Калинка е новият супергерой

Калинка и котка са новите супергерои, по които младите зрители са луднали. "Дисни ченъл България" излъчва премиерната анимация на 22 февруари от 17:10 часа. "Мега-чудесата: на калинката и черния котарак" разказва историята на Маринет и Ейдриън - ученици в прогимназията. Те са избрани да спасят Париж от акумасите - зли същества, които превръщат нормалните граждани в армия от супер злодеи. С помощта на своите магически създания, наречени квами, двамата ученици се превръщат в Калинка и Черен Котарак - безстрашни супергерои, които се борят срещу злото, забъркват се във вълнуващи приключения из улиците и покривите на Париж, без да подозират за тайната самоличност на другия.

"Мега-чудесата: на калинката и черния котарак" е японско-френско-корейска продукция. Ексклузивен епизод може да видите на Disney.bg и в YouTube канала на "Дисни ченъл".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай