Кинопремиери: Хайек мина през ада

Кинопремиери: Хайек мина през ада | StandartNews.com

Мафиоти малтретират Салма в "Евърли"

Героинята на Салма Хайек минава през ада в премиерния филм "Евърли". Докато тя пълзи гола и пребита по пода на банята, нейните нападатели, половин дузина мафиоти от Якуза, се смеят и купонясват от другата страна на вратата. Евърли изважда малко найлоново пликче от казанчето на тоалетната. Вътре има телефон, медальон и зареден пистолет. Тя бързо набира, но никой не вдига. Никой няма да й дойде на помощ. Отваря медальона - вижда образа на сладко малко момиченце - и потиска отчаянието си. Пиян мафиот започва да удря по заключената врата, готов за още. Евърли се пречупва, осъзнавайки, че не може отново да изживее този ужас, и вдига пистолета към главата си. Вратата е разбита - и светът потъва в мрак.

Когато светлината се завръща, виждаме предизвикателната Евърли, стояща като ангел на смъртта над мъртвото тяло на голия мафиот, с насочен пистолет. Нейните нападатели нямат време за реакция, когато тя влиза в апартамента и започва да стреля, избивайки ги един по един.

Зловещата тишина е нарушена от познато обаждане - Тайко. Той е много опасен и могъщ човек, който безмилостно извършва трафик на човешки същества. Евърли е негова собственост. Той я е държал в този апартамент като своя лична вещ - несподелена с години любов - без да й позволява да се вижда с майка си Идит и скъпата си дъщеря Мейси. След като научава, че Евърли тайно говори с полицията, той изпраща хората си да я изнасилят и убият заради измяната. Макар Тайко да признава, че е изненадан и впечатлен от хладнокръвния начин, по който тя избива неговите наемници, той я уверява, че тя няма да напусне апартамента жива.

Така започва неспирна поредица от битки, в които Евърли, затворена в апартамента си, трябва да отблъсква поредица от зловещи нападатели. Всички те са мотивирани от наградата от 50 000 долара, която Тайко е обявил за главата й. В същото време тя трябва да насочва майка си и дъщеря си към безопасно място, отвъд обсега на кръвожадния мафиот. С малко помощ от майка си, Евърли преодолява значително превъзхождащите я нападатели. Накрая прави върховната саможертва, за да осигури оцеляването на дъщеря си.

Режисьор и сценарист на трилъра с Йейл Хенън е и Джо Линч. В останалите роли са Габриела Райт, Того Игава, Дженифър Бланк, Елена Гаврилович, Каролайн Чикези, Анди МакДермът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай