Калина сваля Малък Тошко

Калина сваля Малък Тошко | StandartNews.com

Приковаха с белезници изкусителката от острова и плейбоя

Както се очакваше, шоу в този сезон на "Биг брадър ол старс" ще прави Малък Тошко. След като беше прикован с белезници за еротичния модел Калина Паскалева още на старта на риалитито, двамата развеселиха зрителите с флирта под завивките. "Какво чакаме, хайде да си лягаме", каза й Тодор Славков. Двамата очевидно се харесват и нищо чудно да има шушу-мушу под юргана.

Свалката между двамата предизвика оживени спорове във Фейсбук. "Търкулнало се гърнето и си намерило похлупак. Развратник и куртизанка", обсъждат ги някои. Други пък смятат: "Тошко е класа, интелигентен човек, няма да се хване с тази".
Женската аудитория коментира, че се потриса от напомпаните и разкривени устни на Калина Паскалева, чийто сексапил изгря първо в "Острова на изкушението".

В същото време феновете на шоуто избраха Емо Каменов за най-забавен съквартирант, а неговата задача е да изпрати двама от колегите си да спят на "Бунището за звезди". За най-досадните звезди зрителите намират Петя Буюклиева, която им се струва превзета, а Бони въртяла хитри номера.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай