Изтече сюжетът на "Игра на тронове 7"

Изтече сюжетът на "Игра на тронове 7" | StandartNews.com

Първите папарашки фотоси от снимачната площадка показват срещата между Джон и Денерис

Предполагаем сценарий на хитовия сериал взриви интереса на феновете

Новият, седми поред сезон на "Игра на тронове" се снима в момента в Испания, но предполагаемите сценарии на епизодите изтекоха преди ден в интернет. Сега всички фенове се чудят доколко написаното в тях е истина. Всякакви разнообразни разкрития за най-гледания сериал на всички времена излизат почти всеки ден в мрежата. Последно се появиха изключително интригуващи фотоси от снимачната площадка на плаж в Испания. Те показват някои от най-големите звезди на "Троновете", около които ще се върти интригата в предстоящите сюжети. Джон Сноу се среща със свитата на Денерис Таргериен. За първи път от първия сезон насам той отново е лице в лице с джуджето Тирион. На снимките се виждат и новите одежди на майката на драконите, която вече не носи бяло, а кафява, кожена, дълга мантия.

Отделно от тези супер интригуващи за феновете кадри, анонимен потребител в сайта Reddit, чийто акаунт беше изтрит по-късно, направи импровизирано резюме на седемте епизода, които ще видим чак през лятото догодина. Самият потребител уточнява, че неговите предположения са спекулации, направени на базата на снимките на екипа до момента. Не всички от хипотезите вероятно ще се превърнат в действителност, но доста от фактите в тях звучат съвсем правдоподобно. Според предполагаемия сценарий, в първия епизод ще видим Бран да пресича Вала и да се среща с Ед, новия лорд командир на Нощния страж. Междувременно белите бродници приближават южната част на Вала. Санса и Джон, които са в Зимен хребет, имат разногласия. Санса иска да отнеме земите на тези, които предадоха Джон и да ги даде на подкрепящите го. Но той не е съгласен. Разкритията потвърждават това, което и последните папарашки фотоси от снимачната площадка - срещата между Джон и Денерис на Драконов камък, където е акостирала майката на драконите. Именно тя е поканила Джон на среща, а той й разказва за напираща опасност от север. Сценарият задълбава в подробности, които изглеждат по-малко вероятни - например, че Денерис настоява Джон да коленичи пред нея, но той отказва. Въпреки това възкръсналият от мъртвите Сноу има нужда от Денерис много повече от очевидното, за да унищожи Краля на нощта и неговите бели бродници. Драконово стъкло убива зомбитата, какво ли биха направили самите дракони на Денерис? Според спойлера, един от огнедишащите животни Визерион ще умре и ще се завърне като дракон зомби в армията на Краля на нощта. Така се решава проблема и с това кой ще бъде третият ездач на трите дракона - особено откакто в края на миналия сезон стана ясно, че Джон е също и Таргериен.

В този сериал никой не побеждава, без да даде жертви. Джон победи Рамзи в епичната "Битка на копелетата", но неговия брат Рикон умря. Ако драконите са децата на Денерис, възможно е тя да се сбогува с едно от тях. Междувременно всички останали Старки се събират в Зимен хребет - Санса, Аря и Бран. Завръщат се двама герои, чиято съдба остана под въпрос в миналия сезон. Джора е отново при своята любима кралица. Повява се и Джендри, незаконният син на Робърт Баратеон. Всички те тръгват заедно с Джон към база на Нощния страж, за да се уверят в съществуването на белите бродници - нещо, в което Денерис се съмнява. Там те са нападнати от армията на Краля на нощта, в която има и бяла мечка. Но Денерис и нейните дракони се появяват в последния момент и ги спасява. Джон отново е на прага на смъртта, но е спасен от чичо си Бенджен. Джон предлага да се откаже от титлата Крал на севера, ако Денерис му помогне в доунищожаването на белите бродници.

Като че ли по-малко внимание е обърнато на случващото се в Кралски чертог. Според разкритията, Тирион ще се срещне с брат си Джейми, за да го убеди той и сестра му Церсей да се предадат на Денерис, но Джейми отказва. Не е ясно кога точно се случва това - преди или след сблъсъка на двете армии. Почти сигурно е, че гадната кралица Церсей ще умре.
И още според тези предполагаеми сценарии: Джон и Денерис ще правят секс в последния епизод.

Всички тези нови предположения може да са окажат просто фантазии на фен. Няма доказателства за автентичност на която и да било сюжетна нишка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай