Изкараха Чарли Шийн гей и педофил

Палавникът посегнал на тийнейджър, докато снимали "Лукас" през 1986-а

Изкараха Чарли Шийн гей и педофил | StandartNews.com

След като преживя целия ужас около хипотезата, че умишлено е премълчал своята хив-позитивност, сега Чарли Шийн е обвинен в изнасилване на Кори Хайм по време на снимките на „Лукас" през 1986-а. Чарли тогава е бил на 19, а неговата жертва на 13.

Според National еnquirer, вече починалият Хайм разказал, че е бил изнасилен от Шийн, твърди Доминик Брасия. "Той го сподели с мен, преди да умре на 38 през 2010-а. Двамата са пушили трева и са правили секс. Но по-късно Шийн се дистанцирал и го отрязал. Когато Кори искал пак да се закачат, Чарли не проявил интерес."

В Hollywood Reporter се появи коментар: „Чарли Шийн категорично отрича тези обвинения". Списанието обаче твърди, че Кори Фелдман, най-добрият приятел на Хайм, намеквал за предполагаемия инцидент в книгата си „Кориография: Мемоар". „В даден момент между снимките по-възрастен обяснил на Хайм, че е нормално за мъже и момчета в бизнеса да имат сексуални отношения. И че „е, каквото всички правят". Те отишли между две каравани в обедна почивка и Хайм, невинен и амбициозен, позволил да бъде изнасилен". Фелдман обаче не споменава имена.

Друг от екипа на "Лукас" пък казва нещо още по-жестоко: „Кори беше ужасно объркан от сексуалната случка и вярваше, че е влюбен в изнасилвача си". Въпросният Брасия отива още по-далеч: „Хайм ми каза, че отново правил секс със Шийн, когато бил някъде около 20. Не му харесало и най-накрая го преживял. Дори наричаше Чарли загубеняк."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай