Иван Иванов бяга от офиса на Станишев

Иван Иванов бяга от офиса на Станишев | StandartNews.com

Филмът "Всичко е любов" е заснет в апартамент, където днес работи лидерът на ПЕС

Култовата сцена, в която Иван Иванов кани на блус Янина Кашева във "Всичко е любов", е заснета в апартамент на улица "11 август", където днес е офисът на Сергей Станишев, председател на ПЕС. Това стана ясно от акцията на БНТ "Код Кино". Нейната идея е София да се превърне в интерактивна снимачна площадка за всички притежатели на смартфони. Сто сцени от знакови родни филми са "скрити" в QR кодове на местата, където се е случвало действието.

В излъчения фрагмент от "Всичко е любов" Албена, героинята на Янина Кашева, казва на синеокия Радо: "Заведи ме на най-скучното място. Искам да се махна, да ми стане мъчно за тук".

"Имам хубави спомени в този апартамент. Тук беше купонът след изгарянето на дневниците. В другата стая се правеха сандвичите. Там Милена Живкова каза на съучениците си, че ще свали героя на Иван. Илия Раев се обади по телефона да арестуват Радо и той избяга. Пред тази врата получих няколко много силни шамара от Иван - все хубави, вълнуващи спомени", разказа Кашева.

А когато с Иван Иванов били смутени заради секссцената, режисьорът Борислав Шаралиев им налял по капачка от нарочно донесената бутилка уиски. Но бъдещите звезди така се успокоили, че се наложило да оставят еротичния кадър за следващия ден.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай