Индийски красавици се борят с бедността и тероризма

Тина Дута от "Моята карма" се бори с ниската избирателна активност в Индия

Индийски красавици се борят с бедността и тероризма | StandartNews.com

Главните актриси от индийската тв драма "Моята карма" Тина Дута и Нандиш Сидху в реалността далеч не са привлечени от любовните интриги. Двете звезди често изявяват активна гражданска позиция в медийните си изяви. Дута призовава за по-активно участие в политическия живот на страната. Главната й цел е повишаването на избирателната активност в Индия. "Гласуването е необходимост. Всеки човек трябва да упражнява правото си на вот, защото по този начин може да промени нещата", твърди Тина.

Нандиш, която е в ролята на Виир, пък ръководи движение за борба с дрогата. Дружеството с идеална цел е съсредоточено в столицата Делхи, но има планове да се разпространи в Мумбай и Бангалор.

Друг любопитен факт е, че младата им колежка Спарш Кханчандани планира да се оттегли от тв сцената, за да се бори с тероризма. Невръстното момиче споделя в интервютата, че след 9-и клас иска да работи като държавен служител в сферата на сигурността. Малката Ичха казва, че ще направи всичко по силите си, за да осъществи мечтата си. "Искам да докажа, че в Индия може да има честни държавни служители. Искам да направя моята страна по-безопасна и неуязвима за терористични атаки. Трябва да се вземат повече мерки срещу бедността. Като държавен служител ще работя за образоването на момичетата в Индия", споделя Кханчандани.

"Моята карма" е сред топ 5 на най-гледаните сериали в цяла Индия. Сагата бързо печели бг зрители от ефира на Нова. Историята е на малката Ичха, родена в бедняшки квартал. Майката на момиченцето се опитва да осигури по-добро бъдеще и започва работа като прислуга в заможно семейство. Ичха се сприятелява с дъщерята на стопанката Тапася. Скоро обаче се разочарова от факта, че няма как да стане част от фамилията. Всичко обаче се променя, когато Махиндра, ухажорът на Тапася, се влюбва в Ичха. Борбата срещу бедността и нещастието зрителите могат да проследят всеки делничен ден от 12:30 часа по Нова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай