Индийски хит разказва за 19-годишно момиче

Индийски хит разказва за 19-годишно момиче | StandartNews.com

Тази седмица в ефира на "Диема Фемили" се завъртя една от най-хитовите индийски поредици. "Законите на съдбата" заема второ място по рейтинг през 2013-а и 2014 година в Индия. Единствено го изпреварва култовият "Малката булка". Премиерната серийна лента се излъчва всеки уикенд от 18 часа по канала от групата на "Нова Броундкастинг Груп".

"Законите на съдбата" разказва историята на 19-годишната Акшара. Тя е дългоочаквано и желано дете, отгледано като принцеса от семейството, в което дълго време не се е раждало момиче. Животът й обаче коренно трябва да се промени. Фамилията й е длъжна да изпълни ангажимента, който е поела - момичето да спази традицията и да се омъжи за младия Натик. Акшара ще измине дългия път от "идеалната дъщеря" до жената, която трябва да се справи с предизвикателствата на своя нов живот и да обикне съпруга си.

Сериалът печели сърцата на зрителите заради историята за "порастването" и сблъсъка на надеждите и желанията с реалността. Но и брилянтната игра на актрисата Хина Хан в главната роля оказва също голямо влияние. Между нея и героинята й има много прилики. И двете са свикнали да се справят с изненадващите обрати, които им поднася животът. Освен това "двете сме привърженички на традиционните семейни ценности и етика, но аз съм много по-твърда при вземането на решения в реалния живот, отколкото е тя на екрана", разкрива в свое интервю Хина. Според нея дали един брак е уговорен, или е по любов, няма значение. Това не е определящо за успеха му. Първоначалното желание на Хина е да стане журналист. Заради заболяване от малария обаче изпуска този шанс. По предложение на нейни приятели се явява като на шега на кастинга за актьори за поредицата. Изпълнението й е толкова убедително, че получава веднага главната роля. Отличена е с наградата за женска роля на Индийската телевизионна академия през 2012 година. Списание "Ийстърн Ай" я включва в класацията си за най-сексапилни актриси за две поредни години - 2013-а и 2014 година.

Премиерата на "Законите на съдбата" в Индия е през 2009 година. Поредицата все още продължава излъчването си и до момента е показала над 2000 серии. Епизодите са по 30 минути, като у нас два ще бъдат сливани в един. Звездно участие ще вземат Хина Кхан, Каран Мехра, Рохан Мехра, Ашноор Каур, Уманг Жайн, Алок Нат ("Цветовете на любовта"), Сандееп Мехта, Ксхитие Жог, Аншул Пандей и други.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай