Ина разкрива хитрини за 7 минути

Ина разкрива хитрини за 7 минути | StandartNews.com

Александър Сано продуцира красавицата от "Под прикритие"

Константина Живова ще направи първото по рода си кратко, полезно и забавно онлайн предаване. Заедно с Александър Сано и колегите му от неговата компания "Силвър нойз" подхващат видеоблога "Опитай с Ина", който стартира на 15 декември в youtube и vbox.

За разлика от подобни формати, те няма да рекламират продукти, а веднъж седмично ще залагат на интересна тема, която Ина ще разкаже за 7 минути. Тя обещава, че няма да има спирачка и ще показва полезни трикове и съвети от модата, спорта, семейството и децата.

Ина е позната от предаванията на Иван и Андрей - още от "Сблъсък". После е в екипа, който кани гости във "Всяка неделя", след това се появява в "Междинна станция", "Жените говорят". Но сякаш най-нашумя като момичето, което се опита да прецака Иво Андонов в "Под прикритие". Тя беше проститутката Дарина, която жертва живота си заради жената, която обича.
Константина е от Монтана, а за първи път се снима във филм още с биберон покрай баща си Георги Живов-Рахо, главен каскадьор на "Хан Аспарух", "Златният век", "Време разделно". Веднъж негови познати кинаджии му казали, че им трябва дете точно като Ина - да го вържат с въжета и спуснат от хеликоптер, но той им отвърнал, че тя е твърде страхлива за подобно изпитание. След това Ина решава, че ще се занимава с музика и заделя джобните си за уроци при известна оперна певица, но ходи тайно. Веднъж учителката среща майка й и казва: "Много съм доволна от Ина, добре се развива гласът й и скоро ще започне да пее ария". Майка й се стъписала: "Ще започне какво?!". Но пък й станало приятно и като се прибрала, похвалила дъщеря си. На 16 Ина става "Мис Монтана".

"До ден днешен Иван и Андрей не ме наричат по име, а "Мис Монтана". На конкурса бях с къса коса като Холи Бери и не вярвах, че ще ме изберат, защото имаше хубави момичета, с красиви прави коси, но пък се случи", спомня си тя. След като завършва немската гимназия, започва да следва за логопед в Софийския университет, а след това учи "Електронни медии" в Журналистическия факултет. Тогава, на 21, се омъжва за Светослав Тодоров, днес известен интериорен дизайнер. Малко след сватбата Константина се явява на интервю за работа при Иван и Андрей, те я харесват, взимат я, и след няколко години тя излиза в отпуск по майчинство. Дъщеря й Дария сега е на пет. "Когато ме избраха да бъда Дарина в "Под прикритие", си спомних, че исках отначало така да я кръстя. И си казах, че тази роля е на късмет".

Покрай работата в телевизии и снимки в реклами я канят за роля в тийнейджърския сериал "17", който бил подобен по идея на "Революция Z" и предназначен само за онлайн пространството. Там тя е учителка по философия, която прелъстява свой ученик. Проектът си остава обаче само с пилотен епизод. Малко след това Ина участва в реклама за САЩ, снимана от режисьора на "Под прикритие" Зоран Петровски. Мариан Вълев я видял и останал приятно очарован от превъплъщенията, които тя за кратко демонстрира. "На едно парти Мъро ме попита дали не съм се снимала в нещо друго и поиска да види въпросния пилотен епизод, защото каза, че "имал нещо в предвид". Не след дълго ме повикаха на снимки", спомня си Ина. С момичето, с което в "Под прикритие" са комбина - Александра Юнакова, стават първи приятелки и в живота. Заедно ходят на шопинг - Ина е страстна почитателка на дамските чанти, има над 100. Александра пък се хвали с домашен любимец - заекът Нино. Той веднъж сръфал чантата на Ина, а тя го заплашила, че ще го сготви. Защото е веща в кухнята. От години не купува хляб, а меси тесто и пече дъхав и пресен всяка вечер. Пиците й също са ненадминати, уверяват близките й приятели.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай