Илиана Беновска в лют скандал с Дарина Павлова

Илиана Беновска в лют скандал с Дарина Павлова  | StandartNews.com

Вчерашното трето резултатно шоу на "България търси талант" премина с много сълзи от страна на участниците и размяна на реплики и обиди между съдиите. Участниците, които продължават към финала са деца. За първи път Дарина, Илиана, Иво и Ники се успяха да се разберат и решението беше взето от публиката.

Напред в състезанието продължава бийтбоксъра Леон Петков и децата от "Tapia Dance House", които елиминираха гайдарският състав "Диньо Маринов". До този резултат се стигна след неприятни скандали и размяна на реплики между съдиите.

Дарина и Иво застанаха на страната на варненци, а Илиана и Ники подкрепиха хлапетата от София. За първи път в този сезон публиката реши, след като съдийските гласове бяха равни.

Първото избухване на Илиана Беновска беше по повод появата на леля Мария, която се яви на кастингите, но беше отхвърлена. Иво Сиромахов й гласува доверие и така леля Мария се появи на сцената и двамата представиха съвместното си парче.

„Гневният лъв", както Сашо Кадиев определи журналистката, заяви след изявата на леля Мария и Иво: „Вашето не знам как може да се нарече поезия. За мен това е цинизъм, пошлост. Нямате право, ние също, да адмирираме подобни словеса...Свободата на словото не означава словоблудство, злоупотреба с ценностите, с идеалите. Свободата на словото е красота". Иво Сиромахов пък определи коментара на Илиана като „завист".

Все още афектирана от събитията Илиана продължи да говори по темата и във финалните минути на шоуто, когато трябваше да вземе решение кого да подкрепи. Това доведе до размяна на остри реплики между двете дами в журито.

След като Дарина не издържа и призова Илиана най-после да даде своя вот, журналистката реагира с думите - „Аз имам право да изразя мнението си, а не да робувам на щампата, на която може би ти робуваш".

„Избери си друг формат да проповядваш" – контрира Дарина. „Аз имам свой формат. Занимавам се с политика" – отвърна русокосата дама, което предизвика Дарина до краен предел и тя отговори – „Затова не ти е мястото тук."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай