Христо Живков ще снима отново с Мел Гибсън

Христо Живков като Йоан с Моника Белучи като Мария Магдалена и Мая Моргенщерн като Дева Мария в „Страстите Христови"

Христо Живков ще снима отново с Мел Гибсън | StandartNews.com

Христо Живков отлетя по спешност за Лос Анджелис, за да се срещне с Мел Гибсън. БГ актьорът е поканен да участва в продължението на „Страстите Христови", за което се говори от август. Режисьорът потвърди преди месец в Шоуто на Стивън Колбърт, че наистина работи по нов филм, но той няма да излезе в близките три години.

Живков изигра Йоан в „Страстите" от 2004-а, който се превърна в най-гледания филм на религиозна тематика на всички времена.

В него участва и Христо Шопов като Пилат Понтийски, но засега не се знае дали и той ще има участие в продължението. Вероятно Живков ще повтори ролята си на Йоан. Новият проект носи заглавие „Страстите Христови: Възкръсване". Гибсън ще работи отново със сценариста Рандъл Уолъс, с когото спечелиха "Оскар" за „Смело сърце".

"Няма да е просто хронологичен разказ на това събитие. Би било скучно, всички сме чели историята", коментира Гибсън. Той иска да осветли повече значението на възкресението, като разработи събитията около него.

Във вторник "Дейли мейл" щракна Мел Гибсън при пристигането му на летището в Ел Ей. Режисьорът беше с новата си приятелка, 26-годишната Розалинд Рос, която е бременна с дветето му дете. Преди това Гибсън беше в Лондон, където снима в "Професорът и лудият" с Шон Пен и Натали Дормър. Режисьор е Фархад Сафиния. Междувременно по екраните у нас тръгва и новия му режисьорски проект "Възражение по съвест" - военна драма от Втората световна война, която разказва за медика Дезмънд Дос, отказал да носи оръжие на бойното поле.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай