20:50 ч.

03.05.18

2 мин.

0

1

0

Хилда сече мераците на Рачков, щастлива е с приятеля си Пламен

от Стандарт |

Хилда сече мераците на Рачков, щастлива е с приятеля си Пламен

Би вдигнала сватба само заради купона с приятели


Хилда Казасян, която е част от журито на "Като две капки вода", доста се забавлява с предложението за брак от водещия Димитър Рачков. Според новата сюжетна линия на шоуто актьорът няколко пъти публично демонстрира желанието си да се ожени за нея.
"Хубаво е на сцената винаги да правиш нещо ново, защото така е по-интересно. Не само за зрителите, но и за нас. А истината е, че в екипа всички сме приятели и просто се забавляваме", обяснява певицата пред списание Love style.


Тя говори открито и за любовта си със своя приятел Пламен, с когото имат общ бизнес с ресторанти:"Много приятно върви връзката ни - спокойно, щастливо и хармонично. Най-ценното е, че всеки уважава и стимулира работата на другия. Безумно щастлива съм, че срещнах такъв мъж, защото тези хора наистина са рядкост".


Преди години той й даде пръстен, но двамата не сключиха брак, защото не искат да променят нещо, което смятат за хубаво. "Единствената причина, поради която бихме вдигнали сватба, е да направим купон за приятелите ни. Иначе не виждам потребност. И аз, и той сме се женили и имаме приказни деца", категорична е Хилда.


Дъщеря й Надежда свири на пиано, но Хилда ще я остави сама да избере своя професионален път, защото не е амбициозен родител.
"При всички положения, от това, което виждам, ще се занимава с нещо, свързано с изкуство. В нейната астрологична карта се вижда, че тя много ще пътува и за добро или за лошо има желание да учи в чужбина", казва още Казасян.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 18:38 · 06.05.2018
ТОЗИ НАГЪЛ КЛОУН - РАЧКОВ, КАКТО И ДА ПРАВИ СМЕШКИ, КАКТО И ДА СЕ КЪЛЧОТИ И БРЪЩОЛЕВИ - ПРОСТО Е ГАДЕН, НАТРАПЧИВ........
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент