Хекимян пали свещ в Бачковския манастир

Хекимян пали свещ в Бачковския манастир | StandartNews.com

С три акцента започваме празника, ако дистанционното посочи за спирка bTV

Ако не сте си честитили празника в полунощ, то в неделя още в 8 часа Антон Хекимян ще ви настрои на християнска вълна. Той ще води на живо "Тази неделя" от Бачковския манастир. Игуменът Симон ще разходи него и камерата из обителта и ще разкаже историята й.

Специални гости след това на Антон Хекимян ще бъде проф. Божидар Димитров, Гергана Паси и Цветелина Янева.

Всъщност Антон е предвидил изненадите покрай празника още от предния ден. "Тази събота" ще се излъчва на живо от външно студио, ситуирано на площад "Стефан Стамболов" в Пловдив. Хекимян ще гостува на Мария Капон в дома й. Водещият ще разпитва още Вежди Рашидов и Божана Апостолова.

Николина Чакърдъкова ще извиси глас на площада, а духовият оркестър на ВВС ще закрие предаването. През цялото време ще вървят разкази за това как се месят козунаци и демонстрации на различни занаяти.

Щафетата от Хекимян поемат Меги и Нели с "Търси се". Двете дами ще подложат на обстойна душевна дисекция чаровния Веселин Калановски. Ще научим какво стихотворение е написал той за децата си и какво обичат да правят с втората му съпруга.

Но Лили Иванова е истинската перла в програмата на bTV навръх Великден. От 12,30 часа в неделя поклонниците на поп примата ще се насладят на концерта й в Националната опера, с който обра овациите на 14 февруари.

В събота в студиото на COOL...T при Петя Дикова влизат Мими Иванова и Развигор Попов, Сашо Кадиев и неговата любима Таня.

В специалното издание на "Нека говорят" Жени Марчева и Мишо Дюзев са поканили три носителки на титлата "Мис България" - Ваня Пенева, Габриела Василева и Нанси Карабойчева, които ще разказват как красивите жени се въртят около печката по Великден. В рубриката "Пожелахте да говори" ще гостува "усмивката" на българския театър Никола Анастасов.

В понеделник, на втория ден от Възкресение, в празничното издание на "Преди обед" Деси и Сашо ще срещнат зрителите със звездното семейство на Албена Павлова от "Столичани в повече". Освен Албена, Мина и Емил Марков в студиото ще влезе и кучето им, за да е пълна фамилната идилия.

А вечерта ще бъде вторият полуфинален концерт на "България търси талант". Най-голям кеф се очаква да достави на зрителите Радо Михов, който стана национално известен с песента "Аз съм дърта пияница". Той отново е подготвил авторско парче, но този път ще излезе с група.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай