Хан Соло очаква овации на Лазурния бряг

Хан Соло очаква овации на Лазурния бряг | StandartNews.com

Първият официален трейлър за самостоятелния филм, посветен на Хан Соло „Соло: История от Междузвездни войни", възбуди феновете на макс. Премиерата на лентата ще бъде на фестивала в Кан през следващия месец - това се случва за първи път на космическата сага. Както знаем, младият Соло ще оживее от епохата преди приключенията му със семейство Скайуокър. Припомняме, че този път галактическият каубой ще бъде игран от Алдън Ехренрак.

Трейлърът показва всички главни герои: Доналд Глоувър се завръща като Ландо Калрисиан - комарджията и контрабандистът от "Империята отвръща на удара", с когото Соло има сложно минало, Уди Харелсън е Уди Бекет – ментора на Хан, Емилия Кларк е Кира – стара позната на Соло, Пол Бетани е криминалният бос Драйден Вос – оригинален персонаж, създаден конкретно за филма. И Чубака, разбира се, не отсъства от картинката и дори научаваме нещо интересно за него – косматият партньор на Хан е на 190 години по време на събитята във филма.

От трейлъра става ясно, че до края на филма Соло ще се уреди с кораба „Хилядолетният сокол", който ще спечели от Калрисиан. По традиция на "Междузвездни войни" ще има и забавен нов дроид – L3-37, озвучена от Фийби Уолър-Брид. Тя ще бъде партньорка на Ландо в приключенията. „Соло: История от Междузвездни войни" тръгва на големия екран на 25 май. Режисьор е Рон Хауърд, който замени първоначално избраните Фил Лорд и Крис Милър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай