Алф ще се завърне на телевизионния екран


07:50 ч.

26.07.18

1 мин.

0

0

0

Гледаме българско кино в градинката пред блока в София

от редактори |

Гледаме българско кино в градинката пред блока в София

Прожекции на съвременно българско кино в градинката пред блока. Това е вълшебството на Блок Кино, което за четвърта поредна година преобразява междублоковите пространства на 10 столични квартала в киносалони под открито небе.


Програмата стартира на 30 юли (понеделник).


През юли и август организаторите са подбрали специална селекция от най-доброто ново игрално, документално и анимационно кино у нас и разходка из емблематични квартали в София.


Входът е свободен.


Организатори на инициативата са ИКЕА. За три години оригиналният кино проект направи задължителни срещите под открито небе с новите най-добри български филми. Публиката е гледала над 100 игрални, документални и анимационни филми на повече от 50 квартални прожекции.


Тази година Блок Кино е и част от календара на културните събития на Столична община.


По време на прожекциите зрителите ще бъдат настанени на удобни мебели, предоставени от ИКЕА, а специален детски кът ще радва най-малките почитатели на киното.


http://blok-kino.com/programa/


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент