18:00 ч.

27.10.16

1 мин.

0

1

0

„Гласът на България" се завръща

от Стандарт |

„Гласът на България" се завръща

„Гласът на България" се завръща по bTV, а кастинг-записванията започнаха вчера. Дуети се състезават наравно със солови изпълнители в четвъртия сезон на шоуто. Телевизионното излъчване ще започне с кастингите "на тъмно", в които външният вид и поведението на кандидатите ще останат скрити за четиримата звездни треньори. Гласът е единственият критерий за първоначална селекция. The Voice Of... е от най-успешните формати на Talpa Media, основана от световноизвестния продуцент Джон де Мол. Шоуто е реализирано в 46 държави с общо 237 победители до този момент. Най-много издания предаването има в САЩ - 11. Следват Холандия, Великобритания, Украйна и Полша с по 7 сезона.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 08:32 · 31.10.2016
УЖАС.ПРОМИТИТЕ ОТНОВО ПРЕД КАМЕРА. СЕГА ДА НАРЕДЯТ ДЖУРИ ТАКА: КУ.ВА , ТРАВЕРС,ПЕДАЛКО И БЕЗДАРНИК
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент