Гавазова излезе в майчинство

Хекимян става шеф на цял отдел

Гавазова излезе в майчинство | StandartNews.com

Три красавици я заместват до Хекимян, Стоян Георгиев застава срещу сестра си Ани Цолова

Биляна Гавазова от вчера излезе в отпуск по майчинство, но екранният й партньор Антон Хекимян никак няма да се почувства сам. Той застава начело на цял отряд за бързо реагиране, а фотосесията по този повод напомня дори за Хорейшо и екипът му, разследващ неуморно престъпления.

В "Тази сутрин" от понеделник до Хекимян за рейтинг ще се борят Мария Цънцарова и Стоян Георгиев, репортери от bTV Новините. Те ще разчупят обичайния формат на водене на блока и ще се включват със самостоятелни теми, репортажи и събеседници. В обновения сутрешен екип се включват младите и талантливи Кристина Газиева и Натали Пашева, вече познати на зрителите с историите, разказани в Новините.

Мария Цънцарова е в bTV от две години. Сред професионалните й находки е анализът на тефтерчето на Филип Златанов.
Стоян Георгиев, братът на Ани Цолова, която навремето изгря именно в "Тази сутрин", ще се изправи в ефирен дуел със сестра си в битката за зрители - докато тя води по Нова, той ще разказва вълнуващи сюжети и ще прави разследвания по bTV.

Биляна Гавазова вчера каза "чао" на публиката, защото очаква първата си рожба. Тя призна, че за тази година, откакто е била на екран всяка сутрин, се е успала само веднъж. "Тогава едно телефонно обаждане спаси положението. Появих се с малко закъснение", призна Биляна. "Чакам те да се завърнеш. Дотогава ще крепим положението", каза Антон Хекимян и й подари красив букет.



Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай