Фотоси от "Троновете" разкриват тайни

Фотоси от "Троновете" разкриват тайни  | StandartNews.com

Феновете са сигурни, че Мелисандра ще спаси Джон Сноу

Остават по-малко от три месеца до шестия сезон на "Игра на тронове", а създателите на сагата разбуниха духовете, публикувайки фотоси от снимачната площадка. Милионите фенове потънаха в тежки догадки, опитвайки се да предугадят хода на сценаристите по снимките. Фотос на Мелисандра, яхнала кон сред снеговете, предизвика вълна на радост. Причината: че от нея се очаква да възкреси най-обичания герой в сериала Джон Сноу.

В края на пети сезон той бе убит от своите, но актьора Кит Харингтън бе забелязан отново на снимачната площадка, което значително увеличава шансовете да го видим пак в действие. "Видяхме как Мелисандра вдига човек от мъртвите в предишните серии. А близостта й с Джон Сноу би трябвало да се ознаменува с възкресение", коментират по форумите. На фотоса на Мелисандра по-наблюдателните забелязват фигура на човек от Нощната стража, което значи, че магьосницата действително броди из териториите на Сноу.

От сериала показват още, че в шестия сезон ще бъде здраво застъпена съдбата на Аря Старк. Момичето, което търси отмъщение, попадна в опасен култ и загуби зрението си. А премеждията, през които мина са повече от брутални като за невръстна девойка. Въпреки това феновете подозират, че тя би могла да постигне жадуваното завръщане и да напомни за могъщия род на Старките.

Сериалът започва на 24-ти април.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай