Ейлюл от "Кварталът на Богатите" няма гадже

24-годишната Хазар Ергючлю вече е участвала в няколко хитови сериала

Ейлюл от "Кварталът на Богатите" няма гадже | StandartNews.com

Хазар Ергючлю е родена в Кипър, но в момента е една от най-известните млади актриси в Турция. Майка й е дългогодишен водещ в телевизионни предавания, а баща й е главен редактор в кипърска медийна група. Хазар се увлича по театъра още като дете. Нейната кариера стартира през 2010-а. Следващата година получава роля в хитовия сериал "Север и Юг", в който си партнира с турския секссимвол Къванч Татлъту. 2013-а е повратна в кариерата на младата актриса - тя влиза с главна роля в една от най-големите турски продукции "Кварталът на богатите", който и в момента се излъчва по бTV всеки делничен ден. Турската продукция е римейк на хитовия американски сериал "Ориндж Каунти". Екипът на продукцията е големият победител на най-престижния форум за сериали в южната ни съседка - "Златна пеперуда".

Хазар Ергючлю е необвързана и не обича да говори много за личния си живот в медиите. За крехката си 24-годишна възраст актрисата може да се похвали с участието си в цели четири сериала и три филма. Ето какво сподели актрисата пред списание "Космополитън".
"Обожавам забързаното темпо на сериалите. С останалите участници ставаме едно голямо семейство. Харесва ми да прекарваме толкова много време заедно, особено в самото начало, когато работим много усилено. Стремежът да се усъвършенстваме, постоянното правене на нещо заедно ми харесва много.", споделя Хазар.

Тя работи страшно много, но не се оплаква, защото е влюбена в професията си. "Критикувам се за всичко, после за секунда спирам и си казвам: "Не си го причинявай" и се опитвам да намеря хармония", споделя звездата. Между другото, родена е на 10 януари 1993-а. Датата й на раждане била променена на 31 декември 1992-ра, за да може да тръгне на училище рано.
Семейството й е държало да следва право във Великобритания. "Идеята за правото беше всъщност само на баща ми, майка ми винаги ме е подкрепяла в моите желания и мечти, дори от женска солидарност. Бях на 15 години, когато се влюбих в театъра и нищо друго не ме интересуваше. Пред мен се отвори един нов и съвсем различен свят, всичко това промени мирогледа ми като цяло. Но баща ми е много строг и с много тежък характер. Признавам си, че използвах малка хитрина, за да му отвлека вниманието. Реших да не водя повече спорове с него и си подадох заявлението за кандидат-студент, явих се на предварителен тест в английски университет. Но междувременно не се отказах от моята си мечта да съм актриса. Имах късмет и получих първата си роля. Нямаше как вече дори баща ми да ме откаже от този подарък на съдбата", разказва красивата актриса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай