Есен 2015: Нови тв порции интриги и пуканки

Есен 2015: Нови тв порции интриги и пуканки  | StandartNews.com

Есента е времето, когато повечето сериали се завръщат на малкия екран. Някои от тях се чакат с голямо нетърпение - като "Анатомията на Грей" и "Мъпетите". Новите епизоди са страхотна тръпка за феновете.

"Анатомията на Грей"

"Анатомията на Грей" е от сериалите, в които всичко се случва в болнична обстановка. Главно действащо лице е д-р Мередит Грей, която в началото е стажант по хирургия в Сиатъл. Д-р Кристина е тази, която помага на Мередит в тежките моменти. Името на протагонистката означава "сиво", каквото е всекидневието й.

Поредицата, която притежава "Еми" и "Златен глобус" ,се появява по американския канал АБС за първи път на 27 март 2005 година.

Създателката на сериала Шонда Раймс била обсебена от хирургичните предавания по Discovеry и не можела да спре да ги гледа. Идеята за "Анатомията" й хрумнала, след като лекар й казал колко е трудно да обръснеш краката си под душа в болницата. Раймс решава да снима в родния си Чикаго, но после се отказва заради друга подобна драма. "Анатомията на Грей" първоначално е щял да се казва "Усложнения".

"Дневниците на вампира"

Изненадите в новия сезон на "Дневниците на вампира" продължават. След страстното лято, прекарано с Деймън, Елена се отправя към колеж "Уитмор" заедно с Карълайн - без да знае, че Бони е жертвала живота си, за да спаси Джеръми. Докато приятелите на Бони се опитват да я върнат към живота, на Стефан му се налага да се изправи срещу двойника си Сайлъс, Катрин се бори с напълно новото за нея чувство да бъде човек, а Елена изразява мъката си по Деймън по изключително странен за останалите начин.

Шести сезон е за завръщането на героите един към друг, докато опознават битката между доброто и злото у себе си. Нина Добре казва, че феновете на "Дневниците на вамира" са най-верните и най-страстните, никога не се отказват и винаги са пред екраните отново и отново за следващия сезон. Успехът на култовата поредица сред младите зрители беше потвърден за пореден път преди броени дни, когато тя пребори конкуренцията и стана първа в Teen Choice Awards 2015. Неустоимата българка бе обявена за номер едно във фантастичен сериал, а една от целувките й с Йън Сомърхолдър се изкачи на върха.

"Мъпетите"

Приключенията на Кърмит и компания ще ни връхлетят с пълна сила. Но в "Мъпетите" жабокът и Пиги повече няма да бъдат заедно. Премиерната дата е през септември. Легендарното шоу от средата на 70-те години на ХХ век се завръща с гръм и трясък. В най-известния онлайн сайт за оценяване "Мъпетите" получиха 8,6 от 10 - гласувалите са 11 000. Не е харесана само серията, в Валдорф е болен и е заместен от неговата любима - точно негово копие, но с перука.

"Готъм"

Всички знаят кой е Батман. В сериала, носещ името на града, в който се развиват приключенията на човека-прилеп, фокусът обаче не е върху него. Историята е за комисар Гордън, изигран от Бен Макензи, и зората на злодеите, срещу които малкият Брус Уейн ще се бори, когато порасне. Сега феновете ще се насладят на по-хомогенни сюжетни линии, вместо на нова криза във всеки епизод, както беше в първия сезон на сериала. Най-новият трейлър представи основните гадняри, между които са легендарният Жокер, Тигра, професор Фрийз, Пингвина. За съжаление, любимката на феновете Фиш Мууни, изиграна от Джейда Пинкет Смит, няма да се завърне.

Началото е на 21 септември. "Готъм" е най-добре приетият от критиката във вселената на DC Comics. Има оценка 8 от 10 при гласували близо 86 000.

"Ханибал"

"Ханибал", този автентичен микс между ужаси и драма, навлиза в нов етап. В ролята на канибала е Мад Микелсън, а като агента на ФБР се изявява Хю Данси. Във всяка от сериите има убийство, което ще трябва да се нищи. Ханибал е първообраз на героя от култовият филм от деветдесетте години на ХХ век "Мълчанието на агнетата" с Антъни Хопкинс. Маската, която носи героят на Хопкинс, може да се намери за около 30 долара в известен сайт за онлайн търговия. Това е най-добрият подарък за Хелоуин, за да покажете на своите приятели кой ще яде "човешко" месо на партито.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай