Джон Сноу: Захари Бахаров е фантастичен актьор!

Джон Сноу: Захари Бахаров е фантастичен актьор! | StandartNews.com

Искам героят ми да умре в битка, каза звездата от "Игра на тронове" Кит Харингтън

Мегазвездата от "Игра на тронове" Кит Харингтън, който играе Джон Сноу в сериала, засипа със суперлативи нашия Захари Бахаров. "Със Захари бяхме заедно за около месец в Белфаст. Преживяването беше невероятно. Той е чудесен актьор, фантастичен е! Ще харесате играта му в този сезон", заяви Харингтън пред Диана Любенова в "Преди обед" по бТВ.

Както е известно, Бахаров получи роля в най-гледания сериал в света - на кръвожаден вожд на северняшки племена, които са важна сила в напрегнатата интрига.

Харингтън, чийто Джон Сноу не е имунизиран от смъртта, както всеки образ в убийствения сюжет, заяви: "Моят Джон живее в груб, примитивен, жесток, студен, северен свят, отвъд Вестерос. Този свят калява Джон и мъжете до него и ги прави такива закоравели, студени и мрачни хора. Съмнява ме това да се промени. В живота им няма много слънце и светлина. Но се надявам, ако умра, да е в битка". Когато снимаш сериал, най-важното е да пазиш силите си на снимачната площадка, ужасно изтощително е", сподели още Кит.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай