"Диема Фемили" пуска нов боливудски хит

"Диема Фемили" пуска нов боливудски хит | StandartNews.com

От 2 април по "Диема фемили" започва излъчването на "Законите на съдбата" ("Yeh Rishta Kya Kehlata Hai") от 18 и 20 часа. Новата индийска поредица ще бъде на екран през уикендите, а повторенията ще се излъчват от 6-ти април всяка сряда и четвъртък от 9.30 до 11.30 ч.

"Закони на съдбата" стартира в Индия през 2009 година и се радва на изключителен успех в страната. Излъчването му продължава и до днес. Показани са вече над 2 хиляди епизода. Оригиналните серии са по половин час, но у нас ще бъдат слети по две. В новата поредица участват Хина Кхан, Каран Мехра, Рохан Мехра, Ашноор Каур, Уманг Жайн, Алок Нат (познат на зрителите от "Цветовете на любовта"), Сандееп Мехта, Ксхитие Жог, Аншул Пандей и други.

Историята разказва за съпрузите Найтик и Акшара, които живеят в Удайпур и са изключително привързани един към друг. Действието после се пренася 10-години по-късно, a разказът е фокусиран върху децата на Найтик и Акшара - Накш и Наира.
Има още промени в канала от "Нова Броудкастинг Груп". Индийската драма "Пътеки на щастието" ще завърши в неделя от 18 часа. Последните два кулминационни епизода от поредицата са веднага след поредната серия на "Великолепният век". Сериалът е от близо 400 епизода.

Премиерната за България сага с Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит - "Чучулигата", също свършва. Последните епизоди са на 2 и 3 април и ще се излъчват от 20.00 до 22.00 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай