Десислава омая рапъра Нана

Десислава омая рапъра Нана | StandartNews.com

Свалките из риалити форматите набират скорост
Криси от "Х фактор" се влюби в Траян, Йори и Занев - опасно близки в "Сървайвър: Камбоджа"

След като Ати Молова от "Гласът на България" получи предложение за брак в ефира на bTV преди ден, мнозина се запитаха дали това е истина или е пи ар акция. Последната подобна случка беше, когато Тачо подари годежен пръстен на Жени във "ВИП брадър".

Но е факт, че свалките из риалити форматите набират завидна скорост. Десислава представи за публиката на "Гласът на България" новото си парче и стана ясно, че е обзета от нова тръпка.

Токът е между нея и нашумелия рапър Нана от края на 90-те с Lonely, Remember The Time и Let It Rain. Фолкпевицата е пробудила романтични чувства у дуетната си половинка, категорични са близки от обкръжението им. Изпълнителят, който сам избра блондинката за беквокал в "Захарен памук", всеки ден й изпращал цветя и й пишел любовни есемеси. "Явно има нещо повече от обикновен професионализъм. Още при първоначалните разговори той сподели, че смята Деси от своята кръвна група. Действията му определено потвърждават, че си пада по нея", разкриват в шоу средите.
Боби Турбото от "ВИП брадър ол старс" пък е първият кандидат с открити намерения към красивата Калина Паскалева. Той започна от нежно ухажване и премина към директни намерения, докато двамата все по-често се усамотяваха. Разговори за любов, изневяра и бивши връзки са малка част от темите им. Калина, свикнала с флиртуването, прие съвсем спокойно и нормално да бъде ухажвана.

В "Сървайвър: Камбоджа" също разцъфтя любов. Йори (Йорданка Николова) здраво хлътна по Светлин Занев. Но и той си падна по нея - поне от това, което виждаме от случващото се на далечната екзотична дестинация. "Странно е да го кажа, но наистина много ми харесват като двойка. Виждам позитивното в тях, когато са заедно и много ме радват. Учудвам се на себе си, защото преди не понасях Йори и ми вдигаше кръвното от нерви, а сега откривам друг човек. Ако преди е била в роля да се прави на гадна и отвратителна, определено успя да ме заблуди и много добре си изигра ходовете. Но си мисля, че тя сега, когато е със Занев, е по-искрена от всякога", коментира фен в сайта на шоуто.

Любовта си покрай "Сървайвър: Камбоджа" затвърдиха и Антон и Дияна Агонцеви. Колоритните партньори участват вече в трети сезон на предаването, като предишните два пъти бяха в различни формати. Сега вече като семейство успяват да устоят на интригите и манипулациите на всички останали, които се опитват да ги разделят. Поне засега.

В "Х фактор" по Нова любовна сензация разбуни духовете още в началото на шоуто. Най-малката участничка, Кристина Дончева, стана изключително близка с лошото момче Траян Костов. Тя е само на 15, а той - на 19. Тя обаче прилича на дама, а той се държи като кавалер. Много сайтове определят Кристина за по-голямата версия на чудото Крисия.

Бургаската девойка определено носи "Х фактор" и въпреки възрастта си, е сред големите фаворити за успех в предаването. Във филмовата вечер на шоуто Криси влезе в истински мюзикъл. Хитът Lady Marmalade прозвучи по напълно нов начин, а самата тя бе ролята на разказвач на любовна история. Траян пък вече втори сезон участва в шоуто, но чак сега стигна до последната му фаза. Да припомним, че през миналия сезон на "фактора" Атанас Колев се впусна във вълнуващо преживяване с Нелина Георгиева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай