Черният списък

Черният списък | StandartNews.com

Джеймс Спейдър си спомня как пристига в Ню Йорк със 100 долара в джоба

Джеймс Спейдър, звездата от хитовия сериал "Черният списък", си купи имение за 1 174 133 долара в Мерион, Охайо. Южноамериканското крайбрежие не е непознато на актьора. Той е израснал в Северен Андорвър, Масачузец, но летните ваканции е прекарвал в Марион. Бъдещата супер звезда тогава работи като продавач в голям магазин. Родителите дълги години са учители и се стараят да му създават уют. Неслучайно новото жилище на Джеймс наподобява атмосферата в дома, в който е прекарал много години, преди да стане един от водещите актьори в Холивуд. "Черният списък", последният засега хит в порфолиото на Спейдър, му е докарал по

160 000 на епизод

за втория сезон на поредицата. През годините актьорът се е поглезил с имоти в Лос Анжелис, Ню Йорк и Лондон. Той все още не е забравил, че пристига в Ню Йорк със 100 долара в джоба. Тогава е само на 17 години. Преди да атакува кастингите на големите студиа, работи като йога инструктор и се грижи за коне.

Джеймс си остава един от малкото носталгици по миналото в Холивуд. Пред списание "Плейбой" актьорът признава, че е голямото му хоби е да готви. Още от малък обича да се вихри в кухнята. Не е маниак на тема лимузини. Дълги години кара "Фолксваген бъг". Но пък е отявлен меломан, колекционер е на джаз плочи. Спейдър с достойнство приема отражението на годините и "кризата" на средната възраст за него не съществува - никога не е бил запален по фитнеса.

"Черният списък" е истинско тв явление. Историята е за беглеца Реймънд "Ред" Редингтън, който ще се предаде на ФБР с неочаквано предложение - да помогне в залавянето на някои от най-опасните престъпници в света. Условието обаче е едно - да действа в тандем с новобранеца Елизабет Кийн (Меган Бум). Двамата се въвличат в заплетени казуси, мистериозни събития и невъзможни обрати. За ролята си Спейдър обяснява пред британския вестник "Гардиън":

Исках да постигна микс от непочтеност, драматичност и героизъм

Моят персонаж ще продължи да изненадва - дори самия мен. А това е изключително важно. Има актьори, които са много добри в развитие. Те буквално го планират. Аз не мога да се похваля със същото. Ненавиждам модерните глупости и съм ужасен в планирането. А когато не съм на снимачната площадка, предпочитам да нямам общо с актьорския бизнес". Въпреки тези приказки, Спейдър е известен със своя перфекционизъм и взискателност към екипа, с който работи. Затова се чувства длъжен да допринесе много за всяка продукция. И го прави.

Изненадващо или не, Джеймс се оказва "печен" и в сделките. Актьорът се хвали, че отдавна е изкушен от маневрите с финикийските знаци. "Но икономически не съм много отговорен. Но винаги съм плащал сметките и данъците си навреме. Отдавна ми е ясно, че телевизията е най-добрият работодател - просто винаги си спокоен за утрешния ден и знаеш, че няма да имаш проблеми в покриването на харчовете", споделя актьорът.

"Черният списък" е отличен с награда "Еми" и има номинации за най-престижните кино и телевизионни призове. Спейдър пък получава номинация за "Златен глобус". Тази пролет ще излезе и третият сезон.

Извън играта

Шестият сезон на "Извън играта" по bTV Action отново дава шанс на Джефри Донован, Габриел Аноар, Брус Кембъл и компания да радват зрителите. Сериалът разказва за сътрудника на американските тайни служби Майкъл (Джефри Донован), който 10 години служи на родината и изпълнява мисии в Източна Европа и страните от ОПЕК. На агента се стоварва най-големият кошмар на всеки шпионин. По време на опасна задача в Нигерия Майкъл получава съобщение, че е уволнен. Така остава без подкрепа. Банковите му сметки са блокирани, а той е подложен смъртни заплахи денонощно. Същевременно е обявен за международно издирване. В новия сезон Фиона, в чиято кожа влиза Габриел Аноар, ще се окаже в затвора. Нищо не може да застане на пътя на Майкъл, който преследва подлия Ансън (Джери Бърнс). Последният пък се опитва да отвлече вниманието на Майкъл, като изпраща професионален убиец за Маделин Уестън (Шарън Глес). След като тя вече е в безопасност, Майкъл заедно с агент Пиърс (Лоран Стамил) и ЦРУ притискат Ансън, но това не е краят.

Всяка делнична вечер от 22 часа пък продължава историята на фамилията Мичъл от сериала "Избран". Иън Мичъл (Мило Вентимиля) - съпруг, баща и адвокат - намира мистериозна кутия пред вратата си. В нея той открива зареден пистолет и снимка на непознат, който трябва да убие в следващите три дни. Иън бързо разбира, че ако не убие този мъж, семейството му е застрашено. И от обикновен човек се превръща в убиец, който е готов на всичко в името на дъщеря си. Във втория сезон на "Избран" се включват и други персонажи, които също получават подобни кутии. Семейството на Иън продължава да се крие, опитвайки се да оцелее. Следени от "Наблюдателите", Мичъл и другите участници разбират, че изходът от играта е смърт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай