Чакаме Джон Малкович и Ейдриън Броуди

Чакаме Джон Малкович и Ейдриън Броуди | StandartNews.com

Супер звездите Джон Малкович и Ейдриан Броуди ще дойдат за снимките на новия филм Unchained. Оригиналното заглавие на екшън трилъра е "Де Ниро", което идва от името на бойно куче и няма общо със световноизвестния актьор. Историята е за трима неудачници престъпници, които случайно попадат в склад и се сблъскват с кучето Де Ниро и им се налага да бягат, за да спасят живота си. Снимките започват на 14 ноември, съобщи шефът на "Ню Бояна" Ярив Лернер. "Сценарият е от най-добрите, които залежават в Холивуд от десетина години. Ще вложим много сериозни усилия в него", каза вчера Ярив. Режисьор ще бъде младият и талантлив Пол Солей, който спечели награда с филма си "Грейс" от 2009-а.

Около година екипът издирва три еднакви кучета булдози. Едно от тях идва от Унгария и се нарича Хан Соло. Неговият син ще играе сцените, в които е ранено, а третото, на което ще бъдат поверени агресивните снимки във филма, е Кърли от България.

Малкович и Броуди ще останат у нас около четири седмици и ще снимат не само в Киноцентъра, но и в локации около София.

В момента Антонио Бандерас снима в Киноцентъра филма "Стоик". Испанската супер звезда е у нас от няколко седмици за пореден път. Той ще се включи и в Unchained като човека, който управлява картела за бойните кучета. Миналата седмица Бандерас снимаше в околностите на Перник. В "Стоик" участват още Карл Ърбан, познат като Боунс от "Стар трек". Режисьор е Айзак Флорентин. Ще дойдат и Робърт Форестър и испанската звезда Паз Вега.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай