Бръснат бради в "Под прикритие"

Бръснат бради в "Под прикритие" | StandartNews.com

Владо Пенев и Мариан Вълев се зарекоха да загърбят библейския стайлинг

Владо Пенев и Мариан Вълев пуснаха дълги коси и бели бради заради последния засега сезон на "Под прикритие". Инспектор Попов е в затвора, където надали постоянно ползва услугите на фризьор, а Куката е в перманентна депресия, така че надали го вълнува особено как изглежда в очите на старлетките. Прочутите актьори обаче са се зарекли да загърбят библейския имидж след финала на снимките. Куката може би ще бъде избръснат още пред камерите, а от Владо трябва да очакваме визуални изненади още на премиерата на първия епизод. Тя би трябвало да събере гилдията някъде в средата на март на специална прожекция. Бойко Кръстанов, който е новото ченге под прикритие, също е заформил по-дълги коси в сравнение с епохата "Стъклен дом".

Христо Петков, едно от новите лица в "Под прикритие", отдавна движи с избръсната глава, така че външният му вид много добре се вписва в мафиотската сага. Но не само заради голите си чела двамата със Захари Бахаров са си лика-прилика. Кирил Ефремов продължава да бъде със секси прическа на вълни тип "италиански сваляч". Ивайло Захариев пък отново е с фризура тип "отличник". Силвия Петкова, която е първата жена ченге в сериала, ще се придържа към "конската опашка" - както подобава на мацка с нейната професия. Хем да е закачлива, хем да не й влиза в очите, когато стреля по лошите.

Все още не е ясно дали в новата порция ще се явява екранната екссъпруга на Попов - Лилия Маравиля. Актрисата в момента снима във "Връзки", така че е малко съмнително отново да изгрее в "Под прикритие". Каквото и да става, тя има запазена позиция на елегантна и секси дама.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай