Брад Пит: За развода е виновна жена

Брад Пит: За развода е виновна жена | StandartNews.com

Баронеса Арминка Хелич подготвяла Джоли за политическа кариера

Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли взриви медийното пространство. Разривът в отношенията на идеалната двойка на Холивуд стана истински шок за феновете на актьора и актрисата, а самото събитие бе определено като "разводът на века". Макар Анджелина и Брад първоначално да не искаха да разкриват подробности около своя конфликт, в последното си интервю пред журналист на вестник "Сън" Пит не се сдържа и хвърля известна светлина върху истинските причини за раздялата им. Той признава, че за развода наистина е виновна жена. Но това въобще не е актрисата Марион Котияр, както мнозина смятаха по-рано, а най-добрата приятелка на Анджелина - баронеса Арминка Хелич. Високопоставената дама влиза в състава на британската Камара на лордовете и има огромно влияние върху Джоли. Арминка винаги съпровожда актрисата в благотворителните й пътувания, а след като звездата се премести да живее във Великобритания, тя получи и безграничен контрол върху Анджелина. Баронесата усилено подготвя актрисата за политическа кариера и обещава на Джоли дори място в Камарата на лордовете. "Нашият дом се превърна в предизборен щаб! По-рано ние с Анджи взимахме решенията за нашето бъдеще заедно, а сега тя слуша само мнението на баронесата. Все повече ми се струва, че съм женен за политик, който мисли само за своята кариера", признава Пит.

Звездата от "Боен клуб" е убеден, че именно а Хелич, както и другата й приятелка, Хлои Далтън, настройват Анджелина против него. "Това е истинско гнездо на вещици", характеризира ситуацията Пит.

В същото време Анджи се придържа към противоположна гледна точка. Според нея коренът на конфликта се крие в лошите бащински качества на съпруга й. Каквото и да става, с всеки изминал ден скандалът става по-пикантен с все по-нови подробности, а медиите го нищят от сутрин до вечер.

В същото време гаджето на Марион Котияр я защити. Гийом Кане разкритикува обвиненията на таблоидите и омразата на някои потребители на интернет към приятелката си. Актьорът и бивш съпруг на Даян Крюгер написа в Инстаграм: "Нямам навика да говоря за личния си живот, който досега винаги съм се стремял да защитя. Ожесточението на таблоидите и глупостта на хора, които се представят за журналисти, обаче ме накараха да изкажа гордостта и възхищението си от Марион, която прояви интелигентност и толкова силен дух след тези глупави и неоснователни обвинения."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай