Бос върти пици в реалити по Нова

Бос върти пици в реалити по Нова | StandartNews.com

Никола Николов, собственикът на DominoТs pizza, и Ивайло Пенчев, основателят на Walltopia, са първите смелчаци, които влизат в хитовото реалити на Нова "Шеф под прикритие". Форматът, който се радва на голям зрителски интерес в много държави, внедрява босове, предрешени като обикновени служители, в собствените им фирми за седмица.

В първия епизод довечера шефът на най-голямата верига за доставка на пици захвърля костюма, облича униформата и започва да се вихри в кухнята. Дните му като обикновен служител ще го поставят в редица ситуации, които ще подложат на изпитание знанията и уменията му за бизнеса. Още в началото на своята мисия Николов ще се изправи пред критичния поглед на свой служител, който за малко да го разпознае и да провали прикритието му. Като новобранец в компанията Никола трябва да прави пица и да се справя с недоволните клиенти. Но превъплъщението му го запознава и с ценни служители на компанията, които иначе никога не би опознал. Дегизираният шеф ще научи ценни уроци за живота и ще стане част от семейната история на свой служител, която ще му припомни колко е важно да преследваш мечтите си.

Утре пък милионерът Ивайло Пенчев, собственик на най-голямата компания в света за производство на стени за катерене, ще се предреши като служителя Пенко, за да огледа бизнеса си отвътре. Най-новият работник ще трябва да се научи на тънкостите в заваряването и леярството и да работи рамо до рамо със служители, за които дори не е подозирал. Шефът ще стане свидетел на неочаквани обрати, драматични срещи и ще види как хората му са намерили решения за оптимизиране на работния процес.

В световен мащаб сред шефовете, които са се преобразили във формата и са започнали от нулата, са изпълнителните директори на DHL, Hyundai, Subway, американският броудкастър DirecTV и авиокомпанията Frontier Airlines.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай