Боливудска красавица се омъжва вместо сестра си

Боливудска красавица се омъжва вместо сестра си | StandartNews.com

Авика Гор, звездата от "Малката булка", ще се забърка в любовен четириъгълник в "Ритъмът на мечтите", новия сериал по Диема фемили. Тя е Роли - млада жена, която се изправя срещу закостенелите обичаи, а бунтът й срещу статуквото причинява редица недоразумения.

Авика Гор е от най-успешните и скъпоплатени звезди на индийското кино и телевизия. Само на 16 години, тя има вече 19 награди, участия в четири мегапродукции на Боливуд и доказва, че няма персонаж, който да й се опре.

"Ако ролята на Ананди донесе признание за таланта ми, то Роли ме разви като актриса", споделя Авика Гор.

Героинята й влиза в конфликт със семейството, за да може по-голямата й сестра Симар да осъществи мечтата си - да стане танцьорка. Родителите, естествено, смятат подобна кариера за непристойна и непочтена. Техните планове за бъдещето на голямата им дъщеря са напълно различни. Симар трябва да се омъжи за заможния Прем съгласно уговорка между семействата. В деня на сватбата обаче в града се провежда конкурс по танци, победата в който е трамплин към голямата сцена. За да може Симар да участва в състезанието, без да предизвика гнева на родителите им, Роли решава да я замести по време на приготовленията за сватбата. Нещата приемат драматичен обрат, когато Симар закъснява за венчавката, а преоблечената и забулена Роли е принудена да се омъжи за Прем.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай